Tays päivystykset

Päivystyksessä hoidetaan sellaisia potilaita, jotka ovat hengenvaarassa tai joiden tutkimista tai hoitoa ei voida turvallisesti siirtää seuraavaan arkipäivään tai joille hoidon viivästyminen voi aiheuttaa pysyvää terveydellistä haittaa.

pic Tays Ensiapu Acuta

Tays Ensiapu Acutassa hoidamme päivystyspotilaita ympäri vuorokauden.

pic Tays Valkeakosken päivystys

Tays Valkeakosken päivystyksessä hoidamme joka päivä ympäri vuorokauden kiireellistä apua tarvitsevia potilaita.

pic Hammas- ja suupäivystys

Hammas- ja suupäivystyksessä saa hoitoa erilaisiin äkillisiin hammassairauksiin.

pic Lastentautien päivystys

Taysin lastentautien päivystyksessä tutkitaan ja hoidetaan ympärivuorokautisesti kiireellistä apua tarvitsevia alle 16-vuotiaita lapsia ja nuoria.

pic Naistentauti- ja raskauspäivystys sekä synnyttäjien vastaanotto

Päivystyksessä tutkitaan ja hoidetaan naistentautien päivystyspotilaita ja raskaana olevia päivystyspotilaita sekä vastasynnyttäneitä naisia, jotka tarvitsevat päivystyksellistä erikoissairaanhoitoa.
Synnyttäjä voi tulla suoraan synnytysvastaanottoon, josta hänet ohjataan synnytyssaliin.

pic Psykiatrinen päivystys

Mielenterveystalo.fi-palvelusta löydät Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueen 24/7-palvelut lisäämällä oman kuntasi alue-kohtaan.

pic Silmätautien päivystys

Silmätautien päivystyspotilaat hoidetaan Tays Silmäkeskuksessa joka päivä kello 8–19. Silmätautien päivystykseen saapuvalla on oltava lähete omasta terveyskeskuksesta tai yksityislääkäriltä.
Illalla ja yöllä kello 19–08 silmätautien päivystyspotilaat hoidetaan Acutassa, jonne silmälääkäri kutsutaan tarvittaessa.


 

Päivitetty  19.2.2020