Varsinais-Suomen päivystykset

Tyks Akuutin terveydenhuollon päivystyspisteissä Turussa, Salossa, Loimaalla ja Uudessakaupungissa hoidamme tapaturmapotilaita ja äkillisesti sairastuneita, sekä päivystyksellistä valvontahoitoa vaativia potilaita.

Haitarin otsikkotaso2
Turun alueen yhteispäivystys

Turun alueen päivystyspalvelut on keskitetty Tyksin T-sairaalassa sijaitsevaan yhteispäivystykseen, jossa hoidetaan äkillisesti sairastuneita ja loukkaantuneita päivystyksellistä hoitoa vaativia potilaita. T-sairaalan yhteispäivystyksen yhteydessä toimii myös mielenterveys- ja päihdepäivystys, sekä alueellinen hammaslääkäripäivystys.

Turun päivystys avoinna ympärivuorokauden.

Mielenterveys- ja päihdepäivystys

Turun alueen yhteispäivystyksemme yhteydessä toimii myös mielenterveys- ja päihdepäivystys. Mielenterveys- ja päihdepäivystyksemme palveluihin ohjaudutaan yhteispäivystyksemme palveluiden kautta. Mielenterveys- ja päihdeyksikkö palvelee potilaita, joilla on äkillinen mielenterveyden kriisi, muu psyykkisesti erityisen kuormittava tilanne tai päihteiden käyttöön liittyvä kriisitilanne.

Loimaan päivystys

Loimaan päivystyksessä hoidamme äkillisesti sairastuneita ja loukkaantuneita asiakkaita, joiden tulee päästä päivystykselliseen hoitoon vuorokauden kuluessa sairastumisesta tai tapaturmasta. Loimaan sairaalan päivystys on avoinna päivittäin klo 8.00–20.00.

Salon päivystys

Salon päivystyksessä hoidamme äkillisesti sairastuneita ja loukkaantuneita asiakkaita, joiden tulee päästä päivystykselliseen hoitoon vuorokauden kuluessa sairastumisesta tai tapaturmasta.

Salon päivystys avoinna ympäri vuorokauden.

Uudenkaupungin päivystys

Uudenkaupungin päivystyksessä hoidamme äkillisesti sairastuneita ja loukkaantuneita asiakkaita, joiden tulee päästä päivystykselliseen hoitoon vuorokauden kuluessa sairastumisesta tai tapaturmasta. Vakka-Suomen sairaalan päivystys on avoinna päivittäin klo 8.00–20.00.

Hammaslääkäripäivystys

Turun alueen yhteispäivystyksemme yhteydessä toimii myös hammaslääkäripäivystys. Hammaslääkäripäivystyksemme palvelee kaikkia Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntien asukkaita arki-iltaisin sekä lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä ja se on tarkoitettu välttämätöntä kiireellistä hampaiden ja suun hoitoa tarvitseville.


 

Kyllä

Päivitetty  2.10.2019