Tays Valkeakosken päivystys

Tays Valkeakosken päivystyksessä hoidamme joka päivä ympäri vuorokauden kiireellistä apua tarvitsevia potilaita. Päivystystiloissa toimii sekä erikoissairaanhoidon päivystys että terveyskeskusten yhteispäivystys.

Kuntien päivystykset Tays Valkeakosken sairaalassa

Tays Valkeakosken päivystyksessä toimii perusterveydenhuollon päiväpäivystys Valkeakosken kaupungin asukkaille ja ilta-, yö- ja viikonloppupäivystys Valkeakosken, Akaan, Urjalan, Kangasalan, Pälkäneen, Lempäälän ja Vesilahden kuntien asukkaille.

Kuntien päivä-, ilta-, yö- ja viikonloppupäivystykseen tullaan ilman lähetettä. Hoidamme Tays Valkeakosken päivystyksessä ne äkillisesti loukkaantuneet ja sairastuneet potilaat, joita ei voida hoitaa terveysasemilla.

Ennen päivystykseen lähtemistä soita Pirkanmaan päivystysapuun 116117. Sairaanhoitaja arvioi hoidon tarpeen, antaa hoito-ohjeet ja ohjaa oikeaan hoitopaikkaan.

Mikäli ulkopaikkakuntalaisen tai ulkomaalaisen potilaan sairaus tai vamma vaatii päivystyksellistä, kiireellistä hoitoa, hänet hoidetaan Tays Valkeakosken päivystyksessä. Hänenkin on hyvä soittaa yllä mainittuun numeroon ennen päivystykseen tuloa, siellä neuvotaan oikean hoitopaikan valinnassa.

Päivystyksessä arvioidaan tulkin tarve. Tulkkipalvelu on potilaalle maksuton.

Asiointi päivystyksessä


Päivitetty  1.5.2021

Kyllä