Kuusamon terveyskeskuspäivystys

Päivystyspoliklinikalle tullaan hätä- ja äkillisissä sairaus- ja tapaturmatapauksissa, joissa sairauden tai vamman vuoksi ei voi odottaa aikaa lääkärin tai sairaanhoitajan ajanvarausvastaanotolle.

Asiointi Kuusamon terveyskeskuspäivystyksessä

Haitarin otsikkotaso2
Ilmoittautumisohjeet

Päivystyspoliklinikalle ei ole ajanvarausta. Ilmoittautua voi puhelimitse (puh. 040 860 8611) tai paikan päällä. Odotusaika vaihtelee ruuhkatilanteen mukaan.

Hoidon tarpeen arvio

Hoitohenkilökunta tekee hoidontarpeen arviointia puhelimitse tai päivystyksessä paikan päällä. Arvion tekoa päivystyksessä ohjaa kiireellisyysluokitus.

Sellaiset terveysongelmat, jotka eivät edellytä päivystyksellistä lääkärin tutkimusta tai hoitoa, ohjeistetaan kotihoito-ohjein tai lääkärin ajanvarausvastaanotolle tai sairaanhoitajan vastaanotolle.

Sairaanhoitajan vastaanotto

Päivystävän sairaanhoitajan vastaanotto on päivystyksen yhteydessä arkisin klo 8 – 16. Tehtävään koulutetut asiantuntija-sairaanhoitajat pitävät itsenäistä vastaanottoa, tutkivat potilaan, antavat ohjausta ja neuvontaa ja tarvittaessa konsultoivat lääkäriä. Kohderyhmänä ovat yli 7 -vuotiaat ja työikäiset.

Potilastiedustelut

puh. 040 860 8611

Asiakasmaksut
Kahvio, välipala- ja pankkiautomaatti

Terveyskeskuksessa on avoinna ma-pe klo 8-14 Leipomo-kahvila Mokkakettu.

Pysäköinti

Pysäköinti on maksuton.

Yhteystiedot

Käyntiosoite:

Kuusamon terveyskeskus

Raistakantie 1 A

Postiosoite :

PL 24

93601 Kuusamo

Puhelinnumero:

040 860 8611


terveyskeskuspalvelut; Päivystys

Päivitetty  1.10.2019