Ajankohtainen

Tervetuloa mukaan Päivystyshelpin kehittämiseen

Julkaistu 18.5.2020 9.50

Päivystystalossa on jälleen käynnissä Päivystyshelppi-palvelun testauskierros.

Päivystyshelppi on terveydenhuollon ammattilaisten tuottama sähköinen tiedonhakupalvelu, joka auttaa äkillisissä terveysongelmissa. Päivystyshelppi ei korvaa terveydenhuollon ammattilaisen tekemää hoidon tarpeen arviota vaan ohjaa ja tukee käyttäjää tarjoamalla tietoa ja toimintaohjeita jo ennen yhteydenottoa ammattilaiseen. Palvelu on tarkoitettu yli 16-vuotiaille.

Kiinnostuitko?

Haemme mukaan vapaaehtoisia testaajia palvelun käytettävyyden ja sisällön ymmärrettävyyden varmistamiseksi. Testaaminen tapahtuu sähköisen testauslomakkeen avulla ja se vie vain hetken aikaasi.

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan testaajaksi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen paivystystalo@terveyskyla.fi. Kerro viestissä halukkuudestasi testata palveluamme, niin lähetämme sinulle testauslomakkeen ja tarvittavat tiedot sähköpostiisi. Ilmoittautuminen toimii suostumuksena testaukselle. Voit rekisteröityä testaajaksi myös Terveyskylän sivuilla kirjoittamalla oman sähköpostiosoitteesi sivustolla avautuvaan rekisteröinti-ilmoitukseen.

Palvelun testaaminen on sinulle maksutonta ja tapahtuu nimettömänä. Yksittäisiä testaajia ei ole mahdollista tunnistaa eikä vastauksia yhdistää testaajan henkilöllisyyteen. Testaamista varten tarvitset päätelaitteen (älypuhelin, tabletti tai tietokone) ja toimivan verkkoyhteyden.

Arvostamme osallistumistasi!