Ajankohtainen

Päivystystalon odotetut kieliversiot on julkaistu

Julkaistu 4.9.2020 9.40

​Päivystystalo palvelee asiakkaita tästä eteenpäin myös ruotsiksi ja englanniksi.

Kieliversioiden rakentaminen saatiin päätökseen kesän aikana ja uudet Jourhuset ja Emergency Hub-sivustot on nyt julkaistu. Uusien kieliversioiden odotetaan lisäävän Päivystystalon käyttöä ja laajentavan talon käyttäjäkuntaa entisestään. Suomenkielisellä Päivystystalolla on ollut kuukausittain keskimäärin 35 000 käyttäjää ja yli 50 000 sivunkatselua. Valtaosa sisällöistä on käännetty ruotsiksi ja englanniksi ja esimerkiksi ensiapuverkkokurssien videot on tekstitetty kieliversion mukaisesti.

Ruotsinkielinen Jourhuset löytyy Hälsåby sivustolta 19 muun ruotsinkielisen talon joukosta. Jourhusetin julkaisemisen myötä Päivystystalon suositut sähköiset itsehoito-ohjeet ovat nyt ruotsinkielisten asiakkaiden käytettävissä. Jourhusetissa julkaistaan lähiviikkoina myös itsehoito-ohjeiden tulostettavat pdf-versiot ammattilaisten käyttöön.

Emergency Hub on ensimmäinen englanninkielinen talo Terveyskylässä. Emergency Hubiin mennään Päivystystalon etusivulta oikean yläreunan In English-painikkeen kautta. Myöhemmin Emergency Hubiin pääsee myös Health Village-sivun talovalikosta. Päivystystalon sisällöt ovat suureksi yllätykseksi herättäneet jo pidemmän aikaa kiinnostusta myös Suomen rajojen ulkopuolella. Suomenkielisillä sivuilla on ollut pieni, mutta aktiivinen käyttäjäkunta aina Chicagossa asti. Aika näyttää, löytyykö Emergency Hubille suomessa asuvien käyttäjien lisäksi innokkaita käyttäjiä myös muualta.