Ajankohtainen

Ilmoittaudu mukaan testaamaan Päivystystalon uutta palvelua

Julkaistu 30.11.2018 12.30

Päivystystalossa eletään mielenkiintoisia aikoja, kun testaamme uutta Päivystyshelppi-palvelua todellisilla käyttäjillä.

​​​Päivystyshelppi on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä sähköinen tiedonhakupalvelu, joka tarjoaa luotettavaa tietoa kansalaisen oman päätöksenteon tueksi äkillisissä terveysongelmissa. Päivystyshelppi ei korvaa terveydenhuollon ammattilaisen tekemää arviota vaan ohjaa ja tukee tarjoamalla tietoa ja toimintaohjeita jo ennen yhteydenottoa ammattilaiseen. Palvelu on tarkoitettu 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille kansalaisille.

Haluatko m​ukaan testaamaan Päivystyshelppiä?

Uusia testaajia haetaan taas kesän aikana. Seuraa ilmoituksiamme Terveyskylän ajankohtaista uutisvirrassa ja sosiaalisessa mediassa ja ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi palvelun testaajaksi. Testauksen avulla varmistamme Päivystyshelpin toiminnallisuuksien ja sisällön käytettävyyden. ​Testaaminen tapahtuu sähköisesti testauslomakkeen avulla ja se vie vain hetken aikaasi.

Ilmoittautuminen on tällä hetkellä suljettu.

Kerro viestissä halukkuudestasi testata palveluamme, jonka jälkeen lähetämme sinulle testauslomakkeen ja linkin Päivystyshelppi-palveluun sähköpostiisi.

Palvelun testaaminen on sinulle maksutonta ja tapahtuu nimettömänä.

Arvostamme osallistumistasi palvelumme kehittämiseen!​

Tutustu Päivystystaloon​​