Ajankohtaista

 

 

Tunnistatko nämä myrkylliset marjat?https://www.terveyskyla.fi/paivystystalo/ajankohtaista/tunnistatko-nämä-myrkylliset-marjatTunnistatko nämä myrkylliset marjat?13.8.2018 10.30.00Loppukesästä Suomen luonto on pullollaan erivärisiä marjoja. Osa marjoista on suurta herkkua ja vaaratilanteiden välttämiseksi onkin tärkeää osata tunnistaa myös myrkylliset marjat.
HUSin palveluiden esittely Päivystystalossa on uudistunuthttps://www.terveyskyla.fi/paivystystalo/ajankohtaista/husin-palveluiden-esittely-päivystystalossa-uudistunutHUSin palveluiden esittely Päivystystalossa on uudistunut1.8.2018 11.00.00Päivystystalon Palvelut-osiossa esitellään yliopistosairaanhoitopiirien päivystäviä palveluita: sairaaloita, puhelinneuvontaa ja ensihoitoa.
Tapaturmapäivä perjantai 13.7.https://www.terveyskyla.fi/paivystystalo/ajankohtaista/tapaturmapäivä-perjantai-13-7Tapaturmapäivä perjantai 13.7.11.7.2018 4.50.00Perjantaina 13. heinäkuuta vietetään Tapaturmapäivää, jolloin on hyvä pysähtyä miettimään omaa ja muiden turvallisuutta ja pohtia, miten mahdollisia vaaratilanteita voisi välttää.
Juhannuksen muistilistahttps://www.terveyskyla.fi/paivystystalo/ajankohtaista/juhannuksen-muistilistaJuhannuksen muistilista21.6.2018 7.00.00Juhannusta vietetään kesäkuussa kesäpäivänseisauksen tienoilla. Monien juhannuksen viettoon kuuluu yöttömästä yöstä nauttiminen ja kokoontuminen ystävien tai perheen kesken. Yleensä juhliminen sujuu rauhallisesti, mutta joskus juhannuksen vietto saattaa aiheuttaa yllättäviä tilanteita.
Itsehoito-ohjeet matkassa mukanahttps://www.terveyskyla.fi/paivystystalo/ajankohtaista/itsehoito-ohjeet-mukana-matkassaItsehoito-ohjeet matkassa mukana8.6.2018 9.00.00Kaikkien oireiden ja pikku haavereiden takia ei tarvitse heti hakeutua sairaanhoitajan tai lääkärin vastaanotolle. Kausiluontoisia infektiotauteja kuten nuhakuumetta tai vatsatautia voi alkuun hoitaa ja seurata myös kotona.
Vapun muistilistahttps://www.terveyskyla.fi/paivystystalo/ajankohtaista/vapun-muistilistaVapun muistilista27.4.2018 7.00.00Vappua on vietetty Suomessa 1. toukokuuta jo keskiajalta lähtien. Nykyisin vappua vietetään lähinnä opiskelijajuhlana, suomalaisen työn päivänä sekä keväisenä karnevaalijuhlana.
Myrkytystietoa mobiililaitteellahttps://www.terveyskyla.fi/paivystystalo/ajankohtaista/myrkytystietoa-mobiililaitteellaMyrkytystietoa mobiililaitteella5.4.2018 7.00.00Monille entuudestaan tutun Myrkytystietokeskuksen internetsivujen sisältö löytyy nyt myös Päivystystalosta ja sisältö on helposti selattavissa mobiililaitteella.
Opiskelijat mukana Päivystystalon rakentamisessahttps://www.terveyskyla.fi/paivystystalo/ajankohtaista/opiskelijat-mukana-päivystystalon-verkkokurssituotannossaOpiskelijat mukana Päivystystalon rakentamisessa26.3.2018 9.00.00Oulun ammattikorkeakoulun ensihoitaja-opiskelijat pääsivät syksyllä 2017 mukaan Päivystystalo.fi-palvelun rakentamiseen.
Päivystyksellinen terveysneuvonta auttaa ainahttps://www.terveyskyla.fi/paivystystalo/ajankohtaista/päivystyksellinen-terveysneuvonta-auttaa-ainaPäivystyksellinen terveysneuvonta auttaa aina19.3.2018 11.00.00Oletpa sitten sairastunut tai sinua huolestuttaa äkillisesti ilmaantunut oire tai sinulle on sattunut tapaturma, voit aina soittaa oman kuntasi päivystykselliseen terveysneuvontaan.
Päivystystalo.fi on avattuhttps://www.terveyskyla.fi/paivystystalo/ajankohtaista/päivystystalo-fi-on-avattuPäivystystalo.fi on avattu28.2.2018 8.00.00​​Terveyskylään on rakennettu lisää uusia taloja. Yksi taloista on päivystystalo, jonka rakentamiseen ovat osallistuneet kaikki yliopistosairaanhoitopiirit yhteisvoimin.