Valmennuksen aluksi

Valmennuksen alkuun kannattaa varata aikaa. Tutustu rauhassa ohjelman sisältöön ja suositeltuun etenemistapaan.

Näin pääset alkuun

Kirjaudu polulle verkkopankkitunnuksella tai mobiilivarmenteella. Painonhallintatalossa käytetään turvallista ja suojattua kansalaisen tunnistautumispalvelua, koska kyse on henkilökohtaisista terveystiedoista.

Tietosi valmennusohjelmassa ovat luottamuksellisia ja niitä säilytetään tietoturvallisesti HUS Tietohallinnon pilvipalvelimella.

Hoitopolullasi on viikkoistuntoja, joiden säännölliseen läpikäymiseen harjoittelu perustuu. Ensimmäisen viikkoistunnon harjoitusten läpikäymiseen kannattaa varata aikaa ja lukea rauhassa valmennuksen taustasta, ja miten polulla edetään. Viestit-kentän kautta saat yhteyden valmentajaasi.

Tutkimussuostumus

Pyydämme, että valmennuksen alussa allekirjoitat suostumuksen, jolla annat luvan käyttää ohjelmaan tallentuvia tietojasi Painonhallintatalon tutkimuksessa. Tutkimuksessa selvitetään valmennuksen vaikuttavuutta eli esimerkiksi sitä, mitä hyötyä ohjelmasta on valmennuksessa mukana oleville. Tutkimus auttaa kehittämään lihavuuden hoitoa. Tutkimussuostumukseen pääset hoitopolultasi, ensimmäisen viikkoistunnon harjoituksista. Allekirjoita tutkimussuostumus sähköisesti. Halutessasi voit peruuttaa suostumuksen myöhemmin.

Edellinen sivuSeuraava sivu

terveyslaihdutusvalmennus; hyvinvointi; painonhallintatalo; lihavuuden hoito; Digihoitopolku; valmennus; hoitopolku; elintapamuutos; laihdutus; laihduttaminen; painonhallinta; ylipaino; HUS; lihavuus

Päivitetty  14.2.2020