Terveyslaihdutusvalmennuksen alku

Valmennuksen alkuun kannattaa varata aikaa. Tutustu rauhassa ohjelman sisältöön ja suositeltuun etenemistapaan.

Näin pääset alkuun

Kirjaudu polulle verkkopankkitunnuksella tai mobiilivarmenteella. Painonhallintatalossa käytetään turvallista ja suojattua kansalaisen tunnistautumispalvelua, koska kyse on henkilökohtaisista terveystiedoista.

Valmennusohjelmassa tietosi ovat luottamuksellisia ja niitä säilytetään tietoturvallisesti HUS Tietohallinnon pilvipalvelimella.

Hoitopolullasi on viikkoistuntoja, joiden säännölliseen läpikäymiseen harjoittelu perustuu. Ensimmäisen viikkoistunnon harjoituksiin kannattaa varata aikaa ja lukea rauhassa valmennuksen taustasta sekä siitä, miten polulla edetään. Viestit-kentän kautta saat yhteyden valmentajaasi.

Tutkimussuostumus

Pyydämme, että valmennuksen alussa allekirjoitat suostumuksen, jolla annat luvan käyttää ohjelmaan tallentuvia tietojasi nimettömänä Painonhallintatalon tutkimuksessa. Tutkimuksessa selvitetään valmennuksen vaikuttavuutta eli esimerkiksi sitä, mitä hyötyä valmennuksesta on siinä mukana oleville. Tutkimus auttaa kehittämään lihavuuden hoitoa. Tutkimussuostumukseen pääset hoitopolulta ensimmäisen viikkoistunnon harjoituksista. Allekirjoita tutkimussuostumus sähköisesti. Halutessasi voit peruuttaa suostumuksen myöhemmin.

Edellinen sivu Seuraava sivu

​​

Päivitetty  15.7.2020

Kyllä