Mikä on Terveyslaihdutusvalmennus?

Terveyslaihdutusvalmennus on 12 kuukauden verkkovalmennus, jossa voi oppia parempia elämäntapoja terveydenhuollon ammattilaisen tuella.

Oletko kyllästynyt ylipainon taakkaan? Videolla ylilääkäri Kirsi Pietiläinen toivottaa sinut tervetulleeksi laihtumaan terveellisellä ja arvostavalla tavalla.

Valmennus on sinun tukenasi

Terveyslaihdutusvalmennus on matka kohti joustavia hyvinvointitottumuksia. Ohjelman avulla löydät oman tavan syödä, liikkua, nukkua, rentoutua ja käsitellä omia ajatuksia ja tunteita. 

Ohjelma koostuu 30-60 minuutin mittaisista​ viikkoistunnoista, joihin osallistutaan vuoden ajan. Valmennukseen kuuluvat harjoitukset ovat toiminnallisia, ja niitä voi tehdä kotoa tai töistä käsin milloin vain. Matkallasi sinua tukee ja etenemistäsi seuraa valmentaja, joka on lihavuuden hoitoon perehtynyt terveydenhuollon ammattilainen. Ohjelma perustuu vankkaan kokemukseen ja tutkittuun tietoon.

Valmennus on tarkoitettu 18-65-vuotiaille ylipainoisille tai lihaville (BMI yli 25) henkilöille, jotka ovat saaneet terveydenhuollon ammattilaiselta laihduttamissuosituksen terveydellisistä syistä.

Jos BMI-lukemasi on yli 30, valmennuksen osana voidaan lähettävän lääkärin harkinnan mukaan toteuttaa erittäin niukkaenergiainen dieetti eli ENE-dieetti, jossa käytetään pääasiallisena ravintona jauhemaisia tai nestemäisiä laihdutusvalmisteita. Dieetin aloitus ja suunniteltu kesto sovitaan yhdessä valmentajan kanssa. On tärkeää, että ennen dieetin aloittamista totuttelet säännöllisesti kirjautumaan valmennusohjelmaan ja aloitat pysyvien elämäntapamuutosten työstämisen viikottaisten harjoitusten avulla.

Osion alkuun Seuraava sivu
hyvinvointi; painonhallintatalo; lihavuuden hoito; Digihoitopolku; valmennus; elintapa; elintapamuutos; laihdutus; terveys; laihduttaminen; painonhallinta; ylipaino; lihavuus

Kyllä

Päivitetty  15.7.2020