Mikä on Terveyslaihdutusvalmennus?

Terveyslaihdutusvalmennus on 12 kuukauden verkkovalmennus, jossa voi oppia parempia elämäntapoja terveydenhuollon ammattilaisen tuella.

Oletko kyllästynyt ylipainon taakkaan? Videolla ylilääkäri Kirsi Pietiläinen toivottaa tervetulleeksi laihtumaan terveellisellä ja arvostavalla tavalla.

Valmennus on sinun tukenasi​

Terveyslaihdutusvalmennus on matka kohti joustavia hyvinvointitottumuksia.

Ohjelman avulla löydät oman tavan syödä, liikkua, nukkua, rentoutua sekä käsitellä omia ajatuksia ja tunteita. Ohjelma koostuu 30-60 minuutin viikkoistunnoista vuoden ajan. Harjoitukset ovat toiminnallisia, ja niitä voi tehdä kotoa tai töistä käsin milloin vain. Matkalla sinua tukee ja etenemistäsi seuraa valmentaja, joka on lihavuuden hoitoon perehtynyt terveydenhuollon ammattilainen. Ohjelma perustuu vankkaan kokemukseen ja tutkittuun tietoon.

Valmennus on tarkoitettu 18-65-vuotiaille ​ylipainoisille tai lihaville (BMI yli 25), jotka ovat saaneet terveydenhuollon ammattilaiselta laihduttamissuosituksen terveydellisistä syistä.

Jos BMI-lukemasi on yli 30, valmennuksen osana voidaan lähettävän lääkärin harkinnan mukaan toteuttaa erittäin niukkaenergiainen dieetti eli ENE-dieetti, jossa käytetään pääasial​lisena ravintona jauhemaisia tai nestemäisiä laihdutusvalmisteita. Dieetin aloitus ja suunniteltu kesto sovitaan ohjelmassa yhdessä valmentajan kanssa. On tärkeää, että ennen dieetin aloitusta totuttaudut säännölliseen tapaan kirjautua ohjelmaan ja aloitat pysyvien elämäntapamuutosten työstämisen viikottaisten harjoitusten avulla.​

Osion alkuunSeuraava sivu

hyvinvointi; painonhallintatalo; lihavuuden hoito; Digihoitopolku; valmennus; elintapa; elintapamuutos; laihdutus; terveys; laihduttaminen; painonhallinta; ylipaino; lihavuus

Päivitetty  21.2.2020