Mikä on Terveyslaihdutusvalmennus?

Terveyslaihdutusvalmennus on 12 kuukauden verkkovalmennus, jossa voi oppia parempia elintapoja terveydenhuollon ammattilaisen tuella.

Oletko kyllästynyt ylipainon taakkaan? Videolla ylilääkäri Kirsi Pietiläinen toivottaa sinut tervetulleeksi laihtumaan terveellisellä ja arvostavalla tavalla.

Valmennus on sinun tukenasi

Terveyslaihdutusvalmennus on matka kohti joustavia hyvinvointitottumuksia. Ohjelman avulla löydät oman tavan syödä, liikkua, nukkua, rentoutua sekä käsitellä omia ajatuksia ja tunteita.

Haitarin otsikkotaso2
Mistä valmennuksessa on kyse?

Ohjelma koostuu 30-60 minuutin mittaisista viikkoistunnoista, joihin osallistutaan vuoden ajan. Valmennukseen kuuluvat harjoitukset ovat toiminnallisia, ja niitä voi tehdä kotoa tai töistä käsin milloin vain. Matkallasi sinua tukee ja etenemistäsi seuraa valmentaja, joka on lihavuuden hoitoon perehtynyt terveydenhuollon ammattilainen. Ohjelma perustuu vankkaan kokemukseen ja tutkittuun tieto​on.

Kenelle valmennus on tarkoitettu?

Valmennus on tarkoitettu 18-65-vuotiaille ylipainoisille tai lihaville (BMI yli 25) henkilöille, jotka ovat saaneet terveydenhuollon ammattilaiselta laihduttamissuosituksen terveydellisistä syistä. Tilannetta katsotaan kuitenkin aina tapauskohtaisesti. Lähetteen voi saada mistä tahansa hoitoyksiköstä Suomessa.

Elintapahoidon tukena voidaan joissakin tapauksissa toteuttaa erittäin niukkaenergiainen dieetti (ENE). Lähettävä lääkäri arvioi asiakkaan soveltuvuuden ENE-dieettiin terveydentilan ja lääkitysten kannalta. ENE-dieetin sisältävän valmennuksen BMI-raja on yli 30.

Testaa tästä voisiko valmennus sopia sinulle!

Tämän soveltuvuustestin avulla voit arvioida, voisiko Terveyslaihdutusvalmennus sopia sinulle. Testiin pääset alla olevasta linkistä.

Digihoitopolku; hyvinvointi; painonhallintatalo; elintapa; valmennus; laihdutus; terveys; laihduttaminen; painonhallinta; ylipaino; elintapamuutos; lihavuus; lihavuuden hoito

Kyllä

Päivitetty  15.7.2020