Ravitsemus ja joustavat syömistavat

Terveyslaihduttajan ravitsemuspolun harjoitusten avulla opit punnitsemaan syömiskäyttäytymiseen liittyviä ajatuksia, tunteita, tekoja ja olosuhteita.

Ravitsemusasiantuntija Laura Suojanen esittelee videolla Terveyslaihdutusvalmennuksen ravitsemusohjelman.

Tukea omien ruokailutottumusten tarkastelulle

Polulla harjoittelet joustavien syömistottumusten sovittamista osaksi omaa arkea ja pohdit, miten voit itse vaikuttaa syömiskäyttäytymiseen valinnoillasi ja taidoillasi.

Viikoittaisissa harjoitussessioissa opit suunnittelemaan syömistapojasi ja selkiyttämään painonhallinnan arkista kokonaisuutta.

Uudet tottumukset vaativat pitkäjänteistä harjoittelua ja toistoa. Sinun ei tarvitse muuttaa kaikkia nykyisiä syömistapojasi, sillä painonhallinnassa kaiken ei tarvitse mennä oppikirjan mukaan. Kyllin hyvä riittää!

Polun ravitsemusharjoitukset perustuvat ravitsemussuosituksiin sekä lihavuuden hoidon ”Käypä hoito” suosituksiin. Taustalla on siis uusin tutkittu tieto.

Edellinen sivuSeuraava sivu

terveyslaihdutusvalmennus; syöminen; hyvinvointi; painonhallintatalo; lihavuuden hoito; valmennus; ruokavalio; ravitsemus; elintapamuutos; laihdutus; laihduttaminen; painonhallinta; ylipaino; lihavuus

Päivitetty  14.2.2020