Painonhallintatalo sosiaalisessa mediassa
 

Tietoa Painonhallintatalosta

​​​

Painonhallintatalo.fi on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä eTerveyspalvelu terveellisen laihduttamisen ja painonhallinnan tueksi.

Painonhallintatalon terveyslaihdutusvalmennus on erikoissairaanhoidon tarjoama digitaalinen hoito-ohjelma, jonne pääsee lähetteellä. Terveyslaihdutusvalmennus koostuu motivoivista, interaktiivisista viikoittaisista harjoituksista, joiden teemoja ovat ravinto, liikunta, mielentaidot, stressinhallinta, uni ja terveys. Kullekin asiakkaalle on lisäksi osoitettu oma valmentaja, jolta saa tukea vuoden mittaisella painonhallintapolulla.

Painonhallintatalon lihavuusleikkaus-digihoitopolku otetaan osaksi kaikkien uusien HUSiin lihavuusleikkauslähetteen saaneiden hoitoa syksyn 2018 aikana.​ Polku aukeaa potilaille noin kaksi kuukautta ennen suunniteltua leikkauspäivää, kun lääkäri on hyväksynyt lähetteen lihavuusleikkaukseen. Polku päättyy, kun leikkauksesta on kulunut noin vuosi. ​​​

Painonhallintatalon kaikille avoimilla sivuilla on luotettavaa tietoa lihavuudesta ja sen hoitovaihtoehdoista. Itsehoito–osiosta löydät harjoituksia terveystavoitteeseen sitoutumisen tueksi ja vinkkejä houkutushetkien varalle. 

Ammattilaisten osiosta löytyvät mm. läheteohjeet sekä tietoa painonhallintatalon tutkimuksesta ja kehittämisestä.

Päivitetty  9.7.2018 16.10

 

 

HUS logoTAYS logoOYS logoKYS logoTYKS logo