Valmennusohjelman tausta

Tutki, suunnittele, kokeile, elä ja nauti! Valmennus tarjoaa onnistumisia jo matkalla tavoitteeseen. Terveyslaihdutusvalmennusta taustoittaa vankka kokemus ja tutkittu tieto.

Onnistumisia jo matkalla tavoitteeseen

Terveyslaihdutusvalmennus ohjaa luomaan ​omaan arkeen ja elämäntilanteeseen istuvia tavoitteita.

Motivaatio syntyy itselle tärkeistä asioista.

Motivaatiotasi tukee kun koet, että voit omilla teoillasi vaikuttaa:

  • ajatuksiin ja tunteisiin
  • mielen tasapainoon
  • ihmissuhteisiin
  • painonhallintaan.

Matkan varrella autamme sinua etsimään motivaatiota juuri sinulle tärkeiden asioiden kautta.

Itselle sopiva tavoite mahdollistaa hyvinvointitavoista nauttimisen ja iloitsemisen jo tavoitetta toteuttaessa - ei vasta sitten kun tavoite on vakiintunut.​​

Arkeen sopiva tavoite auttaa ylläpitämään motivaatiota, tyytyväisyyttä ja omaa jaksamista.

Tutki, suunnittele, kokeile, elä ja nauti​​

Ylimääräiset kilot ovat kertyneet usein kuukausien ja vuosien aikana. Siksi elämäntapamuutosten harkinnalle, valmistelulle ja harjoittelullekin kannattaa varata aikaa. Laihdutuskuurit eivät tätä huomioi.

Oman elämän ainesten punnitseminen tulee vaatimaan rohkeutta, sinnikkyyttä ja kärsivällisyyttä.

Tunnet varmasti välillä halua välttää viikkoharjoitusten tekemistä, mutta se on yksinkertaisesti viesti siitä, että harjoituksiin liittyy voimakkaita tunteita ja ajatuksia.

Ajattele asiaa niin, että mitä enemmän haluaisit jotakin harjoitusta välttää, sitä suuremmalla syyllä sitä kannattaa kokeilla.

Perustana vankka kokemus ja tutkittu tieto

Valmennusohjelmaa taustoittaa uusin tutkittu tieto lääke-, ravitsemus-, hoito-, käyttäytymis- ja liikuntatieteen aloilta.

Valmennuspalvelua tuottavat kokeneet terveydenhuollon, käyttäytymistieteen, ravitsemuksen ja terveysliikunnan ammattilaiset.

Harjoitukset perustuvat hyvinvoinnin, kognitiivisen käyttäytymisterapian, motivaation sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian* tutkimuksiin.

* Hyväksymis- ja omistautumisterapiasta käytetään lyhennettä HOT (engl. ACT= Acceptance and Commitment Therapy). HOT pohjautuu tutkimuksiin, joissa on selvitetty, miten kielelliset ohjeet ja säännöt vaikuttavat ihmisen käyttäytymiseen.​
 
painonhallinta; valmennus; hyväksymis- ja omistautumisterapia; kognitiivinen käyttäytymisterapia; tutkimus; onnistuminen

Päivitetty  28.9.2017 8.00