Painonhallinnan itsehoito-ohjelma

Itsehoito-ohjelma on suunniteltu niille, jotka haluavat päästä alkuun elintapamuutoksessa ja saada hyvinvointia tukevia tottumuksia osaksi arkea.

Painonhallinnan itsehoito-ohjelma on kaikille avoin ja veloitukseton ohjelma, joka ei vaadi lähetettä, mutta edellyttää rekisteröitymistä ja kirjautumista vahvalla tunnistautumisella. Ohjelma koostuu yhteensä kahdeksasta osiosta, jotka on tarkoitettu suoritettaviksi kahdeksan viikon aikana.

Ohjelman aikana tehdään nykytilanteen kartoitusta, asetetaan omaan arkeen sopivia ja painonhallintaa tukevia tavoitteita sekä käydään läpi painonhallinnan kannalta oleellisia aiheita, kuten joustavaa syömistä. Ohjelmassa on sisältöä tekstin, pohdintatehtävien, harjoitusten, videoiden, äänitteiden ja lisämateriaalien muodossa.

Hyöty sekä asiakkaalle että ammattilaiselle

Painonhallinnan itsehoito-ohjelma soveltuu kaikille elintapojen muuttamisesta ja painonhallinnasta kiinnostuneille. Ammattilainen voi hyödyntää ohjelmaa ohjattuun omahoitoon esimerkiksi sopimalla asiakkaan kanssa tapaamis- tai soittoaikoja ohjelman ajalle. Tapaamisissa tai puhelinkeskusteluissa voidaan käydä yhdessä läpi ohjelman tehtäviä ja harjoituksia. Lisäksi ohjelman avulla voidaan arvioida, voisiko Painonhallintatalon vuoden mittainen Terveyslaihdutusvalmennus sopia asiakkaalle.

Kirjaudu itsehoito-ohjelmaan Omapolulla.

 

Kyllä

Päivitetty  29.6.2023