Ajankohtainen

Painonhallintatalon uudistettu valmennus

Julkaistu 8.2.2019 16.00

Painonhallintatalon Terveyslaihdutus-
valmennus siirtyy uudelle valmennusalustalle.

​​​​​​​​Valmennuksen taustaa

Painonhallintatalon Terveyslaihdutusvalmennus on toiminut syksystä 2016 lähtien. Valmennus on HOT-ajatteluun eli hyväksymis- ja omistautumisteoriaan pohjautuva digitaalinen hoito-ohjelma, johon tullaan lääkärin lähetteellä. Keskiössä on valmennettavan omat arjen muutostavoitteet. Vuoden kestävässä ohjelmassa valmennettava​​ pohtii ja harjoittelee painonhallinnan eri osa-alueita (ruoka, liikunta, uni ja mielentaidot) viikoittaisten harjoitusten kautta. Hänellä on omavalmentaja, joka tukee ja kannustaa muutostyöstössä.

​Uudistettu sisältö Omapolku-alustalla

Terveyslaihdutusvalmennusta on kehitetty valmennettavien palautteiden sekä potilaspilotoinnin pohjalta vuoden 2018 aikana. Ohjelmaa on uudistettu sekä sisällöllisesti että teknisesti. Jatkossa valmennus on samanlaisella Omapolku-alustalla kuin muilla Terveyskylän talojen digihoitopoluilla. Uusia valmennettavia on alettu linkittää ohjelmaan viikosta 6 lähtien. Valmennuksessa aiemmin aloittaneet on tarkoitus siirtää uudistettuun versioon viikkoon 9 mennessä. 

Valmentajaporukkamme on uudistuksesta innostunein mielin ja halukas kehittämään ohjelmaa edelleen valmennettavien parhaaksi!