Ajankohtainen

Terveyslaihdutusvalmennus uudistuu

Julkaistu 23.1.2024 9.00

Me Painonhallintatalossa pyrimme jatkuvasti tarjoamaan parasta mahdollista lihavuuden hoitoa. Pian on tullut taas aika juhlia, kun Terveyslaihdutusvalmennus uudistuu helmikuussa 2024.

Terveyslaihdutusvalmennuksen upea ja uudistettu digihoitopolku aukeaa uusille osallistujille helmikuun 2024 aikana. Olemme kehittäneet polkua valmennukseen osallistuneilta saadun palautteen perusteella sekä yhdessä arvokkaiden kokemusasiantuntijoidemme kanssa. Tavoitteenamme kehityksessä on ollut vastata entistä paremmin osallistujien tarpeisiin ja toiveisiin sekä tehdä valmennuksesta mahdollisimman innostava ja käyttäjäystävällinen.

Terveyslaihdutusvalmennus tukee omannäköisen muutoksen toteuttamisessa

Uusi digihoitopolku imaisee osallistujan mukaansa ja tarjoaa heti alusta alkaen konkreettisia ideoita sekä vinkkejä, miten oman näköistä elintapamuutosta voi lähteä toteuttamaan. Olemme lisänneet konkretiaa, ja kirjallisten sisältöjen lisäksi mukana on nyt myös aikaisempaa enemmän videoita sekä podcasteja. Tuttuun tyyliin omavalmentaja kulkee koko valmennusvuoden ajan rinnalla kannustaen, tsempaten ja tukien omannäköisen muutoksen toteuttamisessa.

Terveyslaihdutusvalmennus pohjautuu aina tuoreimpaan tutkittuun tietoon lihavuuden hyvästä hoidosta. Uusimmassa versiossa korostuvat erityisesti lihavuuden biologiset sekä psykologiset näkökulmat. Keskeisenä missiona kaikessa toiminnassamme on lihavuuden stigman hälventäminen, jotta jokainen voisi elää omien arvojensa näköistä joustavaa elämää. Terveyslaihdutusvalmennukseen voi tulla lähetteellä mistä päin Suomea tahansa.

Haluatko tietää lisää? Oheisista linkeistä pääset tutustumaan Terveyslaihdutusvalmennuksen sisältöihin ja ammattilaisen läheteohjeisiin sekä testaamaan, voisiko Terveyslaihdutusvalmennus sopia sinulle.