Ajankohtainen

Taas tunnustusta Painonhallintatalolle

Julkaistu 13.12.2017 12.55

Painonhallintatalon Terveyslaihdutus-
valmennus sai jälleen tunnustusta

​​​​​Kliinisen metabolian professori ja HUS:n Lihavuuskeskuksen ylilääkäri Kirsi Pietiläinen on ollut uudistamassa suomalaista lihavuudenhoitoa ja tehnyt ansiokasta tutkimusta alalta. Työ palkittiin, kun Mediuutiset julkisti terveysalan kovimpien vaikuttajien 10 kärjessä -listan. Pietiläinen sijoittui tämän vuoden listalla kolmanneksi.

Lihavuudenhoito on uudistunut erityisesti Virtuaalisairaalaan kuuluvan Painonhallintatalon ja sen digitaalisen terveyslaihdutusvalmennuksen myötä. Talon palvelut parantavat vaikeasti ylipainoisten mahdollisuuksia päästä hoitoon, asuinpaikasta riippumatta.

Painonhallintatalo on merkittävästi auttanut paikkaamaan sitä hoitovajetta, mikä tällä alueella on pitkään vallinnut. On ollut ilahduttavaa kokea, miten Painonhallintatalo ja sen digitaalinen terveyslaihdutusvalmennus on saanut hyvän vastaanoton ja positiivista julkisuutta, iloitsee Pietiläinen.

Tämä on kolmas Painonhallintatalon saama tunnustus tänä syksynä, ja meillä on nyt tiimissämme hieno tekemisen meininki. Lähetteiden määrä kasvaa, uusia valmentajia koulutetaan - valmennuksen tarve on kova.

Lue juttu Mediuutisista