Ajankohtainen

Painonhallintatalon nettisivut uudistuivat

Julkaistu 2.3.2020 12.00

Painonhallintatalon uudistuneet verkkosivut on tarkoitettu sinulle, joka etsit tietoa terveellisestä laihduttamisesta ja pysyvästä painonhallinnasta, kaipaat vinkkejä omahoitosi tueksi tai haluat syventää tai päivittää tietojasi lihavuuden hoidosta.

Kiinnostavatko sinua ruokaan ja liikuntaan liittyvät asiat, mielentaitojen harjoittelu, uni ja stressinhallinta vai jokin muu painonhallintaan liittyvä aihe? Haluaisitko tietää, sopisiko Terveyslaihdutusvalmennus juuri sinulle?

Näistä ja monesta muusta asiasta saat luotettavaa tietoa vieraillessasi uudistetuilla nettisivuillamme.

Painonhallintatalosta löydät myös entistä helpommin tietoa lihavuusleikkauksesta ja digitaalisista palveluistamme, olit sitten kiinnostunut näistä itse tai ammattilaisena.

Suunnittelun lähtökohtana oli helpottaa tiedon löytymistä, parantaa palvelukokemusta sekä tarjota tietoa ja tukea pysyvään painonhallintaan liittyen. Mukana suunnittelutyössä ovat olleet useat ammattilaiset sekä HUS Vatsakeskuksen kokemusasiantuntijat.

Kehitämme ja täydennämme sivustoa jatkuvasti, joten kaikki palaute on tervetullutta. Kehitysideoita ja palautetta voit antaa React & Share –palvelun kautta tai sähköpostitse osoitteeseen: painonhallintatalo@terveyskyla.fi.

Tervetuloa tutustumaan taloomme!