Ajankohtainen

Kehitysuutisia Painonhallintatalolta

Julkaistu 17.12.2018 0.00

Painonhallintatalon syksy on kulunut työn touhussa.

​​​Olemme uudistaneet terveyslaihdutusvalmennuksen sisältöä ja testailleet sen uutta teknistä alustaa. Lisäksi lihavuusleikkaus-digihoitopolku on saatu käyttöön kaikille HUSin alueella lihavuusleikattaville potilaille. Ammattilaisille suunnattu Lihavuuden hoidon Virtuaalikeskus avattiin lokakuussa TerveyskyläPro:ssa.

Palautteiden pohjalta uudistuksia

Uudistettu terveyslaihdutusvalmennus on tarkoitus ottaa käyttöön helmikuun 2019 alussa. Meillä on ollut joukko upeita ja ahkeria pilottipotilaita, joiden palautteet huomioiden teemme vielä korjauksia ohjelmaan tammikuun aikana. Haluamme tukea valmennettaviamme rohkeasti tutkimaan oman elämän muutoskohteita, ja luomaan juuri itselle sopivia konkreettisia tavoitteita, joilla edetä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Mukaan lääkärin lähetteellä​

Terveyslaihdutusvalmennukseen pääsee lääkärin lähetteellä. Läheteohjeet löytyvät täältä. ​

Lähetteet, jotka tulevat meille 20.12.18 jälkeen, jäävät odotus-tilaan helmikuun alkuun asti, jotta uudet valmennettavat pääsevät suoraan uudistettuun terveyslaihdutusvalmennukseen. Valmennuksessa jo olevat potilaat siirretään myös uudelle alustalle helmikuun aikana. Ohjelmaan pääsyä odottaessa voi käydä tutustumassa avointen sivujemme Itsehoito-osiossa olevaan Painonhallintapolkuun​.

Painonhallintatalon väki toivottaa nautinnollista joulua

Odotamme innolla uutta vuotta! Tässä välissä, nautitaan rauhassa joulunajasta. Joulun herkut herättävät monenlaisia tunteita, toisille myös syyllisyyttä. Valmentajamme Tiinan sanoin:​ "Joulusta voi pysähtyä nauttimaan tietoisesti ja lempeydellä. Valintojen edessä anna itsellesi hetki aikaa miettiä, miten valintasi vastaisi parhaiten omia tavoitteitasi. Kuuntele tuntemuksiasi ja tee valintoja niiden pohjalta. Älä soimaa itseäsi valinnoistasi, sillä olet pysähtynyt niiden edessä ja silloin valintasi on ollut hyvä ja hetkeen sopiva." Nautitaan siis ilolla!