Ajankohtaista

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Painonhallintatalo.fi asiantuntijatiimi seuraa aktiivisesti hyvinvoinnin, käyttäytymisen muutoksen ja lihavuuden hoidon tutkimustyötä sekä kerää hyviä käytänteitä lihavuuden hoidosta.

Ajankohtaista-osioon jalostamme kuulumisista ja tutkimustietoudesta parhaat palat.

Lähetä tästä oma juttuvinkkisi meille​

​​

 

 

Toistuvasta tunnesyömisestä on mahdollista päästä eroonhttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/toistuvasta-tunnesyömisestä-on-mahdollista-päästä-eroonToistuvasta tunnesyömisestä on mahdollista päästä eroon13.10.2021 9.00.00Tunnistatko joskus syöneesi tunteiden vallassa? Satunnainen tunnesyöminen on normaalia, mutta toistuvasta tunnesyömisestä voi muodustua ainoa keino käsitellä tunteita.
Rento ote syömiseen tukee painonhallintaa lomallakinhttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/rento-ote-syömiseen-tukee-painonhallintaa-lomallakinRento ote syömiseen tukee painonhallintaa lomallakin28.6.2021 14.30.00Loma-ajan syöminen saattaa jännittää. Miten käy painonhallinnan, kun arjen rutiinit puuttuvat ja pöydät notkuvat kesäherkkuja?
Sopivan sallivasti joulupöytäänhttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/sopivan-sallivasti-joulupöytäänSopivan sallivasti joulupöytään18.12.2020 6.00.00Joulu on rentoutumisen ja hyvän ruoan aikaa. Lue painonhallintavalmentajan Laura Toivolan vinkit joulun ajan syömiseen.
Terveyslaihdutusvalmennus on uudistunut!https://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/terveyslaihdutusvalmennus-on-uudistunutTerveyslaihdutusvalmennus on uudistunut!5.11.2020 17.00.00Terveyslaihdutusvalmennus on digitaalinen palvelu, jossa käyttäjä pohtii ja harjoittelee painonhallinnan taitoja ja tekoja yhdessä omavalmentajan kanssa. Palvelussa tarkastellaan omaa elämää kokonaisvaltaisesti.
Painonhallintatalo on nyt somessahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/painonhallintatalo-on-nyt-somessaPainonhallintatalo on nyt somessa7.5.2020 14.00.00Painonhallintatalo löytyy nyt Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja Linkedinistä. Tervetuloa mukaan seuraamaan!
Painonhallintatalon nettisivut uudistuivathttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/painonhallintatalon-nettisivut-uudistuivatPainonhallintatalon nettisivut uudistuivat2.3.2020 12.00.00Painonhallintatalon uudistuneet verkkosivut on tarkoitettu sinulle, joka etsit tietoa terveellisestä laihduttamisesta ja pysyvästä painonhallinnasta, kaipaat vinkkejä omahoitosi tueksi tai haluat syventää tai päivittää tietojasi lihavuuden hoidosta.
Tasapainon avaimet jouluherkutteluunhttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/tasapainon-avaimet-jouluherkutteluunTasapainon avaimet jouluherkutteluun23.12.2019 14.00.00Toivomme Painonhallintatalolta kaikille rauhaisan mukavaa joulunaikaa! Valmentajamme Milena Virtanen kannustaa kirjoituksessaan etsimään sopivan joustavaa tasapainoa jouluajan herkutteluun. Valmennettavien ryhmächatissa keksimme tälle joululle myös moton: HTH = hitaan tietoinen herkuttelu!
Tervetuloa Painonhallintatalon potilasiltaan!https://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/tervetuloa-painonhallintatalon-potilasiltaanTervetuloa Painonhallintatalon potilasiltaan!13.3.2019 17.00.00Kokoonnumme lihavuuden hoidon äärelle oppimaan ja jakamaan omia kokemuksia sekä kohtaamaan muita toimijoita ja vertaisia. Tilaisuuteen ovat tervetulleita HUS-Painonhallintatalon valmennusohjelmissa mukana olevien lisäksi kaikki aiheesta kiinnostuneet.
Painonhallintatalon uudistettu valmennushttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/terveyslaihdutusvalmennus-uudistuuPainonhallintatalon uudistettu valmennus8.2.2019 16.00.00Painonhallintatalon Terveyslaihdutus- valmennus siirtyy uudelle valmennusalustalle.
Kehitysuutisia Painonhallintataloltahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/kehitysuutisia-painonhallintataloltaKehitysuutisia Painonhallintatalolta17.12.2018 0.00.00Painonhallintatalon syksy on kulunut työn touhussa.

Päivitetty  30.10.2019