Ajankohtaista

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Painonhallintatalo.fi asiantuntijatiimi seuraa aktiivisesti hyvinvoinnin, käyttäytymisen muutoksen ja lihavuuden hoidon tutkimustyötä sekä kerää hyviä käytänteitä lihavuuden hoidosta.

Ajankohtaista-osioon jalostamme kuulumisista ja tutkimustietoudesta parhaat palat.

Lähetä tästä oma juttuvinkkisi meille​

​​

 

 

Tervetuloa Painonhallintatalon potilasiltaan!https://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/tervetuloa-painonhallintatalon-potilasiltaanTervetuloa Painonhallintatalon potilasiltaan!13.3.2019 17.00.00Kokoonnumme lihavuuden hoidon äärelle oppimaan ja jakamaan omia kokemuksia sekä kohtaamaan muita toimijoita ja vertaisia. Tilaisuuteen ovat tervetulleita HUS-Painonhallintatalon valmennusohjelmissa mukana olevien lisäksi kaikki aiheesta kiinnostuneet.
Painonhallintatalon uudistettu valmennushttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/terveyslaihdutusvalmennus-uudistuuPainonhallintatalon uudistettu valmennus8.2.2019 16.00.00Painonhallintatalon Terveyslaihdutus- valmennus siirtyy uudelle valmennusalustalle.
Kehitysuutisia Painonhallintataloltahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/kehitysuutisia-painonhallintataloltaKehitysuutisia Painonhallintatalolta17.12.2018 0.00.00Painonhallintatalon syksy on kulunut työn touhussa.
Painonhallintatalon ammattilaisosio on avattuhttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/painonhallintatalon-ammattilaiosio-on-avattuPainonhallintatalon ammattilaisosio on avattu17.9.2018 0.00.00Painonhallintataloon on avattu kaikille terveydenhuollon ammattilaisille kattava tietopankki lihavuudesta ja sen hoidosta.
Hyvä lihavuuden hoito ei syyllistähttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/hyvä-lihavuuden-hoito-ei-syyllistäHyvä lihavuuden hoito ei syyllistä30.7.2018 14.55.00Painonhallintatalolla on mietitty viime aikoina lihavuuden syitä, ja sen puheeksi ottamista terveydenhuollossa, liittyen myös julkisuudessa olevaan keskusteluun. Tässä kirjoitustamme aiheeseen liittyen.
Voimavaralähtöinen liike liikuntamotivaation suunnannäyttäjänähttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/voimavaralähtöinen-liike-liikuntamotivaation-suunnannäyttäjänä4Voimavaralähtöinen liike liikuntamotivaation suunnannäyttäjänä20.4.2018 8.45.00Liikuntamotivaatio koostuu monesta eri osa-alueesta. Painonhallintatalon fysioterapeutti Jaana Ahoranta pohtii artikkelissaan liikuntamotivaatiota ja voimavaroja.
Lihavuusleikkaus-digihoitopolun käyttöönotto lähestyy https://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/lihavuusleikkaus-digihoitopolun-käyttöönotto-lähestyyLihavuusleikkaus-digihoitopolun käyttöönotto lähestyy 22.3.2018 11.05.00Painonhallintatalon palvelut laajenevat kevään 2018 aikana uuden Lihavuusleikkaus-digihoitopolun käyttöönoton myötä.
Taas tunnustusta Painonhallintatalollehttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/taas-tunnustusta-painonhallintatalolleTaas tunnustusta Painonhallintatalolle13.12.2017 12.55.00Painonhallintatalon Terveyslaihdutus- valmennus sai jälleen tunnustusta
Diabetespäivän lähestyessähttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/diabetespäivän-lähestyessä2Diabetespäivän lähestyessä6.11.2017 9.00.00Maailman diabetespäivää vietetään 14.11.17. Painonhallintatalon terveyslaihdutus- valmentaja ja diabeteshoitaja Merja Jyränoja lähestyy aihetta otsikolla: Elintapamuutokset itsekurilla vai itsearvostuksella?
Painonhallintatalo sai tunnustustahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/painonhallintatalo-sai-tunnustustaPainonhallintatalo sai tunnustusta12.10.2017 15.00.00Painonhallintatalo vastaa keskeiseen terveyskysymykseen hyödyntäen digitalisaation mahdollisuuksia kustannustehokkaalla ja asiakaskokemusta parantavalla tavalla".

Päivitetty  30.10.2019