Ajankohtaista

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Painonhallintatalo.fi asiantuntijatiimi seuraa aktiivisesti hyvinvoinnin, käyttäytymisen muutoksen ja lihavuuden hoidon tutkimustyötä sekä kerää hyviä käytänteitä lihavuuden hoidosta.

Ajankohtaista-osioon jalostamme kuulumisista ja tutkimustietoudesta parhaat palat.

Lähetä tästä oma juttuvinkkisi meille​

​​

 

 

Endokrinologit: terveydenhuollon on tartuttava lihavuuteen kroonisena sairautenahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/endokrinologit-terveydenhuollon-on-tartuttava-lihavuuteen-kroonisena-sairautenaEndokrinologit: terveydenhuollon on tartuttava lihavuuteen kroonisena sairautena1.4.2022 6.00.00Suomen työikäisistä yli miljoona on lihavia. Ylipainoisia on kaikista suomalaisista yli puolet ja lapsista 200 000.
Ruokarauhaa jouluunhttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/ruokarauhaa-jouluunRuokarauhaa jouluun23.12.2021 12.20.00Joulunakin tärkeä periaate on joustavuus. Nauti tunnelmasta ja hyvistä herkuista kaikilla aisteilla ja muista, että voit myös kieltäytyä niistä, jotka eivät ole sinun suosikkejasi.
Tasaisesta ateriarytmistä lisää vireyttä päiväänhttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/tasaisesta-ateriarytmistä-lisää-vireyttä-päiväänTasaisesta ateriarytmistä lisää vireyttä päivään18.11.2021 6.00.00Liian pitkät ateriavälit tai kevyt syöminen päivän aikana voivat johtaa väsymykseen iltapäivällä. Vireystilan ja jaksamisen kannalta olennaista on syödä riittävästi ja tasaisin väliajoin.
Painonhallinta, vireystila ja kehotunnetaidothttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/painonhallinta-vireystila-ja-kehotunnetaidotPainonhallinta, vireystila ja kehotunnetaidot9.11.2021 9.00.00Kun opimme tunnistamaan kehon vireystilan ja säätelemään sitä, voimme helpottaa oloamme ja tehdä helpommin terveyttä edistäviä valintoja.
Toistuvasta tunnesyömisestä on mahdollista päästä eroonhttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/toistuvasta-tunnesyömisestä-on-mahdollista-päästä-eroonToistuvasta tunnesyömisestä on mahdollista päästä eroon13.10.2021 9.00.00Tunnistatko joskus syöneesi tunteiden vallassa? Satunnainen tunnesyöminen on normaalia, mutta toistuvasta tunnesyömisestä voi muodustua ainoa keino käsitellä tunteita.
Rento ote syömiseen tukee painonhallintaa lomallakinhttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/rento-ote-syömiseen-tukee-painonhallintaa-lomallakinRento ote syömiseen tukee painonhallintaa lomallakin28.6.2021 14.30.00Loma-ajan syöminen saattaa jännittää. Miten käy painonhallinnan, kun arjen rutiinit puuttuvat ja pöydät notkuvat kesäherkkuja?
Sopivan sallivasti joulupöytäänhttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/sopivan-sallivasti-joulupöytäänSopivan sallivasti joulupöytään18.12.2020 6.00.00Joulu on rentoutumisen ja hyvän ruoan aikaa. Lue painonhallintavalmentajan Laura Toivolan vinkit joulun ajan syömiseen.
Terveyslaihdutusvalmennus on uudistunut!https://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/terveyslaihdutusvalmennus-on-uudistunutTerveyslaihdutusvalmennus on uudistunut!5.11.2020 17.00.00Terveyslaihdutusvalmennus on digitaalinen palvelu, jossa käyttäjä pohtii ja harjoittelee painonhallinnan taitoja ja tekoja yhdessä omavalmentajan kanssa. Palvelussa tarkastellaan omaa elämää kokonaisvaltaisesti.
Painonhallintatalo on nyt somessahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/painonhallintatalo-on-nyt-somessaPainonhallintatalo on nyt somessa7.5.2020 14.00.00Painonhallintatalo löytyy nyt Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja Linkedinistä. Tervetuloa mukaan seuraamaan!
Painonhallintatalon nettisivut uudistuivathttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/painonhallintatalon-nettisivut-uudistuivatPainonhallintatalon nettisivut uudistuivat2.3.2020 12.00.00Painonhallintatalon uudistuneet verkkosivut on tarkoitettu sinulle, joka etsit tietoa terveellisestä laihduttamisesta ja pysyvästä painonhallinnasta, kaipaat vinkkejä omahoitosi tueksi tai haluat syventää tai päivittää tietojasi lihavuuden hoidosta.