Ajankohtaista

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Painonhallintatalo.fi asiantuntijatiimi seuraa aktiivisesti hyvinvoinnin, käyttäytymisen muutoksen ja lihavuuden hoidon tutkimustyötä sekä kerää hyviä käytänteitä lihavuuden hoidosta.

Ajankohtaista-osioon jalostamme kuulumisista ja tutkimustietoudesta parhaat palat.

Lähetä tästä oma juttuvinkkisi meille​

​​

 

 

Liiku luonnossa - lisää hyvinvointiasihttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/liiku-luonnossa-lisaa-hyvinvointiasiLiiku luonnossa - lisää hyvinvointiasi29.3.2023 15.00.00Jo lyhytkin oleilu pihalla, metsässä, veden äärellä vaikuttaa suotuisasti hyvinvointiin. Luonnossa liikkuminen alentaa verenpainetta, sykettä, lihasjännitystä ja stressihormonien tuotantoa.
Kun motivaatio painonhallintaan lopahtaa, mistä voimaa jatkaa?https://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/kun-motivaatio-painonhallintaan-lopahtaa-mistä-voimaa-jatkaaKun motivaatio painonhallintaan lopahtaa, mistä voimaa jatkaa?27.2.2023 9.00.00Miten jatkaa eteenpäin painonhallinnan polulla silloin, jos voimavarat ovat vähissä tai eteen tulee uudenlaisia haasteita?
Kannustavan itsepuheen ja itseluottamuksen voima elämäntapamuutoksissahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/kannustavan-itsepuheen-ja-itseluottamuksen-voima-elämäntapamuutoksissaKannustavan itsepuheen ja itseluottamuksen voima elämäntapamuutoksissa26.1.2023 7.00.00Kannustava itsepuhe ja sen harjoittelu elämäntapojen muuttamisessa auttavat luomaan itseluottamusta omien tavoitteiden saavuttamiseen teko kerrallaan.
Uusi painonhallinnan itsehoito-ohjelma auttaa elintapamuutosten aloittamisessa ja tukee pysyvää painonhallintaahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/uusi-painonhallinnan-itsehoito-ohjelma-auttaa-elintapamuutosten-aloittamisessa-ja-tukee-pysyvää-painonhallintaaUusi painonhallinnan itsehoito-ohjelma auttaa elintapamuutosten aloittamisessa ja tukee pysyvää painonhallintaa20.12.2022 7.00.00Itsehoito-ohjelma on suunniteltu niille, jotka haluavat päästä alkuun elintapamuutoksessa ja saada hyvinvointia tukevia tottumuksia osaksi arkea.
Tule mukaan Painonhallintatalon ammattilaisverkostoonhttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/tule-mukaan-painonhallintatalon-ammattilaisverkostoonTule mukaan Painonhallintatalon ammattilaisverkostoon23.9.2022 15.00.00Verkoston tapaamiset järjestetään kerran kuussa tiistaisin klo 8.15 - 9.30 Teamsin välityksellä 4.10.2022 alkaen.
Lempeämpi paluu arkeenhttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/lempeämpi-paluu-arkeenLempeämpi paluu arkeen25.8.2022 7.00.00Arkeen paluu voi herättää monenlaisia ajatuksia ja tunteita.
Kohti intuitiivisempaa syömistähttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/kohti-intuitiivisempaa-syömistäKohti intuitiivisempaa syömistä30.6.2022 10.20.00Intuitiivinen syöminen tarkoittaa syömistä kehon viestien mukaan. Mitä asioita on hyvä huomioida matkalla kohti intuitiivisempaa syömistä?
Liikunta on enemmän kuin energiankulutustahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/liikunta-on-enemmän-kuin-energiankulutustaLiikunta on enemmän kuin energiankulutusta25.5.2022 15.00.00Liikkumalla voidaan lisätä kehon energiankulutusta, mutta liikunnalla on myös lukuisia muita hyötyjä.
Endokrinologit: terveydenhuollon on tartuttava lihavuuteen kroonisena sairautenahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/endokrinologit-terveydenhuollon-on-tartuttava-lihavuuteen-kroonisena-sairautenaEndokrinologit: terveydenhuollon on tartuttava lihavuuteen kroonisena sairautena1.4.2022 6.00.00Suomen työikäisistä yli miljoona on lihavia. Ylipainoisia on kaikista suomalaisista yli puolet ja lapsista 200 000.
Ruokarauhaa jouluunhttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/ruokarauhaa-jouluunRuokarauhaa jouluun23.12.2021 12.20.00Joulunakin tärkeä periaate on joustavuus. Nauti tunnelmasta ja hyvistä herkuista kaikilla aisteilla ja muista, että voit myös kieltäytyä niistä, jotka eivät ole sinun suosikkejasi.