​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Painonhallinta​­​­talo​

Painonhallintatalo tarjoaa tutkittua tietoa lihavuuden hoidosta ja painonhallinnasta sekä tukea terveelliseen laihduttamiseen ja painonhallintaan. Tarjoamme myös pysyvään elämäntapamuutokseen tähtäävää Terveyslaihdutusvalmennusta, johon pääsee mukaan lääkärin lähetteellä.​

Katso esittely​vide​​​o​​

Suosittua Painonhallinta­talossa​​​​

​​​

Ajankohtaista​​​​

 

 

Voisiko vanha kunnon lautasmalli toimia sinulla?https://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/voisiko-vanha-kunnon-lautasmalli-toimia-sinullaVoisiko vanha kunnon lautasmalli toimia sinulla?4.3.2024 7.00.00Nykyään on tarjolla paljon erilaisia paastoja, ruokavalioita ja trendikkäitä dieettejä. Mitä, jos säännöllinen ruokailu ja lautasmalli olisikin se oma juttu?
Elintapamuutos onnistuu uusien tapojen harjoittelun ja pitkäjänteisyyden avullahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/pitkäjänteisyys-on-muutoksen-onnistumisen-ytimessäElintapamuutos onnistuu uusien tapojen harjoittelun ja pitkäjänteisyyden avulla14.2.2024 9.00.00Elintapamuutoksen alussa innostus voi auttaa pääsemään vauhtiin. Muutoksessa onnistuminen vaatii kuitenkin tahtoa jatkaa silloinkin, kun ei huvittaisi. Millä keinoin pitkäjänteisyyttä voi kehittää?
Lihavuuden hoidon ammattilaisille monipuolista koulutusta Painonhallintatalostahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/lihavuuden-hoidon-ammattilaisille-monipuolista-koulutusta-painonhallintatalostaLihavuuden hoidon ammattilaisille monipuolista koulutusta Painonhallintatalosta6.2.2024 7.00.00Painonhallintatalo tarjoaa maksuttomia koulutuksia lihavuuden hoidon ammattilaisille hyvinvointialueilla ympäri Suomea.