Painonhallintatalo.fi on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä virtuaalinen palvelu terveellisen laihduttamisen ja painonhallinnan tueksi. Palvelu tarjoaa tutkittua tietoa lihavuuden hoidosta ja painonhallinnasta. Tarjoamme myös pysyvään elämäntapamuutokseen tähtäävää Terveyslaihdutusvalmennusta, johon pääsee mukaan lääkärin lähetteellä.​

​​​​

 Ajankohtaista

 

 

Tervetuloa Painonhallintatalon potilasiltaan!https://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/tervetuloa-painonhallintatalon-potilasiltaanTervetuloa Painonhallintatalon potilasiltaan!13.3.2019 17.00.00Kokoonnumme lihavuuden hoidon äärelle oppimaan ja jakamaan omia kokemuksia sekä kohtaamaan muita toimijoita ja vertaisia. Tilaisuuteen ovat tervetulleita HUS-Painonhallintatalon valmennusohjelmissa mukana olevien lisäksi kaikki aiheesta kiinnostuneet.
Painonhallintatalon uudistettu valmennushttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/terveyslaihdutusvalmennus-uudistuuPainonhallintatalon uudistettu valmennus8.2.2019 16.00.00Painonhallintatalon Terveyslaihdutus- valmennus siirtyy uudelle valmennusalustalle.

 Auta meitä kehittämään Painonhallintatalo.fi-palvelua.