Painonhallintatalo.fi on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä virtuaalinen palvelu terveellisen laihduttamisen ja painonhallinnan tueksi. Palvelu tarjoaa tutkittua tietoa lihavuuden hoidosta ja painonhallinnasta. Tarjoamme myös pysyvään elämäntapamuutokseen tähtäävää terveyslaihdutusvalmennusta, johon pääsee mukaan lääkärin lähetteellä.

Lue lisää Painonhallintatalosta >

Anna palautetta sivuistamme.​

 Ajankohtaista

 

 

Tervetuloa Painonhallintatalon potilasiltaan!https://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/tervetuloa-painonhallintatalon-potilasiltaanTervetuloa Painonhallintatalon potilasiltaan!13.3.2019 17.00.00Kokoonnumme lihavuuden hoidon äärelle oppimaan ja jakamaan omia kokemuksia sekä kohtaamaan muita toimijoita ja vertaisia. Tilaisuuteen ovat tervetulleita HUS-Painonhallintatalon valmennusohjelmissa mukana olevien lisäksi kaikki aiheesta kiinnostuneet.
Terveyslaihdutusvalmennus uudistuuhttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/terveyslaihdutusvalmennus-uudistuuTerveyslaihdutusvalmennus uudistuu8.2.2019 16.00.00Painonhallintatalon Terveyslaihdutusvalmennus siirtyy uudelle valmennusalustalle.

HUS logoTAYS logoOYS logoKYS logoTYKS logo