Vapaa-aika

Vapaa-ajan harrastuksissa saa usein onnistumisen kokemuksia. Siksi mielekkäät harrastukset ovat tärkeitä.

​kuva/video ​Kysymys​Vastaus1​Vastaus2​Oikea vastaus
1 tai 2
​Vastaus1 selite
Vastaus2
selite
​Neutraali selite (x)
Käytän julkisia kulkuneuvoja itsenäisesti
Ei
Kyllä​​Tarvitsetko apua, minkälaista apua? Osaatko käyttää netin reittioppaita, pyydä apua vanhemmilta. ​Hyvä! Olet itsenäinen ja osaat liikkua itseksesi.
​Minulla on mielekästä tekemistä Ei​Kyllä​​Mitä haluaisit tehdä? On tärkeää että mietit mikä olisi kivaa, siten on helpompaa löytää sinulle sopivaa mielekästä tekemistä. Netistä löytyy tähänkin asiaan paljon tietoa vaihtoehdoista. ​Mielekäs tekeminen pitää mielen virkeänä!
Hyvä!
​Minulla on harrastuksia tai minua kiinnostavia asioitaEi​Kyllä​​Mieti mitä haluaisit harrastaa. Tutustu tarjontaan, lue eri harrastusmahdollisuuksista ja käy kokeilemassa eri lajeja. Puhu lääkärisi kanssa mitkä lajit soveltuvat sinulle.​Hyvä! Kiva harrastus voi kantaa läpi elämän, tuoda uusia ystäviä ja kokemuksia!
​En ole yksinäinen​EiKyllä​​Jos yksinäisyys vaivaa hae vertaistukea potilasjärjestöiltä ja mene mukaan toimintaan! Siellä tapaat uusia ihmisiä, joilla kaikilla on samanlaisia kokemuksia. Hyvä, yksin voi olla kurjaa. Ystävät ovat tukena ja apuna jos on hankalaa. ​

Edellinen sivuSeuraava sivu

 


 

Päivitetty  11.9.2017