Sydänlapset ja -aikuiset ry

​Sydänlapset ja -aikuiset on vuonna 1975 perustettu valtakunnallinen synnynnäisesti sydänvikaisten lasten, nuorten, aikuisten ja heidän läheistensä etujärjestö. Yhdistys toimii potilasryhmän edunvalvojana, kuntouttajana, tiedottajana ja tukijana.

Yhdistys tarjoaa monipuolisesti vertaistoimintaa ja tukea niin synnynnäisesti sydänvikaisille kuin heidän läheisilleen mm. valtakunnallisissa ja alueellisissa tapahtumissa ja tapaamisissa sekä suljetuissa keskusteluryhmissä.

Yhdistyksellä on kolme koko maan kattavaa ryhmää, joista yksi on valtakunnallista toimintaa järjestävä Synja (sydännuoret ja aikuiset). Kaikki yhdistyksen 14 vuotta täyttäneet synnynnäisesti sydänvikaiset jäsenet luetaan yhdistyksessä synjalaisiksi.

Vuosittain järjestetään valtakunnallisia tieto- ja vertaistukitapaamisia, kuntoutuskursseja ja infopäiviä, joissa tiedon lisäksi tarjolla on vertaistukea. Synjan viikonlopun mittaiset tapaamiset ovat eri puolilla Suomea. Lisäksi paikallisesti toimivat alueosastot järjestävät myös sydännuorille ja -aikuisille omia tapahtumia. Keskustelua käydään sydännuoria ja -aikuisia kiinnostavista asioista Facebookissa suljetussa ryhmässä Sydännuoret ja -aikuiset, pyydä pääsyä ryhmään!

Lue lisää


Edellinen sivuSeuraava sivu

 


 

Päivitetty  7.9.2017