Camp-leirin videoklippi ja kokemuksia leiristä

Yksi nuorista totesi: "Toiveeni toteutui, huippuviikonloppu! Sain uusia frendejä. Parasta oli tunnelma ja yhdessäolo!" Katso videoklippi ja lue muidenkin nuorten kokemuksia Camp-valmennusleiristä.

Marikan kokemus: Enpä olisi arvannut....

Ennen pitkäaikaissairaille nuorille suunnattua CAMP-leiriä, eivät sanat Reumaliitto, Kolmiosairaala tai vertaistuki sanoneet minulle juuri mitään. Näiden ja monien muiden tärkeiden tietojen lisäksi sain leiriltä uusia ystäviä sekä kivoja kokemuksia. Enpä olisi arvannut, että sairaudestani voisi seurata jotain noin mukavaa. Ennen kaikkea leiristä jäi tunne siitä, etten todellakaan ole yksin sairauteni kanssa.

Susannan mietteitä Camp-leiristä

Nuorten CAMP-leiri oli todella hyödyllinen kokemus. Sain tärkeää tietoa aikuispuolelle siirtymisestä ja tapasin ihmisiä, joiden kanssa jakaa ajatuksia ja kokemuksia omasta sairaudesta. Meilahden sairaalaan oli mielenkiintoista tutustua, ja yöpymispaikka Nuuksiossa ylitti odotukseni. Leirin kruunasi käynti Linnanmäellä. Epäröin aluksi leirille lähtemistä, mutta olin lopulta erittäin tyytyväinen siitä, että osallistuin CAMP-viikonloppuun.

Tiina kertoo ajatuksistaan leiristä

Ajattelin että toivottavasti tulisi kiva viikonloppu. Toivoin että olisi mukavia ihmisiä ja että olisi kivaa nähdä sairaalaa jossa on hoidettu ja uusi tuleva hoitopaikka, Meilahden sairaala. Parasta viikonlopussa oli uudet kaverit ja yhdessäolo. Opin uutta, sekä omasta sairaudestani että muista sairauksista. Varsinkin muiden nuorten kokemuksista oli kiva kuulla!

pitkäaikainen sairaus; nuorten camp; Nuoret; Nuortentalo

Kyllä

Päivitetty  15.8.2018