Tekonivelsairaala Coxa

Tekonivelsairaala Coxa on puhtaasti tekonivelkirurgiaan erikoistunut huippuyksikkö.


Tärkein tavoitteemme on tarjota nivelongelmaisille potilaille parasta mahdollista hoitoa ja palauttaa heidät yhä nopeammin takaisin toimintakykyiseen arkeen.

PSHP:n alueen tekonivelleikkaukset tehdään keskitetysti Tekonivelsairaala Coxassa Tampereella. Valtaosa Coxan tekonivelleikkauksista tehdään polvi- ja lonkkaniveliin, mutta teemme myös olkapään, kyynärpään, ranteen ja nilkan tekonivelleikkauksia.

Coxa on valtakunnallisesti johtava sairaala pitkää kirurgista kokemusta ja erityisosaamista vaativissa tekonivelten uusintaleikkauksissa. Siksi niiden hoito on usein Suomessa keskitetty Coxaan. Erikoisosaamisaluettamme on myös tuumori- ja infektiopotilaiden hoito.

Vastuullista hoitoa oikea-aikaisesti

Tekonivelleikkaus on toimenpiteenä vaativa. Onnistuneella leikkauksella on mittavat vaikutukset niin potilaan elämään kuin yhteiskuntaankin ja se palauttaa potilaan liikkumis- ja toimintakyvyn. Ensiluokkaisesti toteutetut tekonivelleikkaukset ovat myös yhteiskunnalle kustannustehokkaita ratkaisuja. Keskeinen tavoitteemme on parantaa potilaidemme elämänlaatua tarjoamalla heille korkeatasoisinta mahdollista hoitoa.

Leikkauksen lopputuloksen ja potilaan hyvinvoinnin kannalta on tärkeää, että leikkaus tehdään oikea-aikaisesti. Teemme Coxan toiminnan osalta jatkuvaa laadunvalvontaa. Emme leikkaa potilaita turhaan tai liian aikaisin, vaan siinä vaiheessa, kun se lääketieteellisesti on optimaalista ja perusteltua.

Edellinen sivu Seuraava sivu
tekonivelleikkaus; tekonivelet; lonkkaleikkaus; tekonivel polveen; lonkan tekonivel; polven tekonivel; nivelrikko; nivelrikon oireet; lonkan nivelrikko; polven nivelrikko; coxa tampere; Tekonivel; tekonivel lonkkaan; coxa; polvileikkaus

Kyllä

Päivitetty  11.4.2021