Oulun yliopistollinen sairaala - Ortopedia ja traumatologia

Ortopedian ja traumatologian erikoisala

Oulun yliopistollisessa sairaalassa hoidetaan laaja-alaisesti ortopedisiä ja traumatologisia potilaita. Vastaamme oman alan korkealaatuisesta erikoissairaanhoidosta ja sen kehittämisestä Pohjois-Suomessa. OYS tarjoaa palveluita ortopedian eri erikoisaloilla: jalkateräkirurgia, polvikirurgia, reumaortopedia, selkäortopedia, tekonivelkirurgia, traumatologia ja yläraajaortopedia.

Hoidamme sinua korkealla ammattitaidolla. Hoitomenetelmämme erilaisissa tuki- ja liikuntaelinten ongelmissa perustuvat olemassa olevaan tutkimustietoon ja ajan tasalla oleviin hoitokäytäntöihin. Hoitoasi varmistavat nykyaikaiset välineet ja laitteistot sekä henkilöstön ajantasainen huippuosaaminen.

Potilaana voit hakeutua OYS:aan hoitoon oman lääkärisi lähetteellä asuinpaikastasi tai kotikunnastasi riippumatta.

Potilaan valinnanvapaus
https://www.ppshp.fi

Seuraamme toimintaamme useilla eri mittareilla, esimerkiksi asiakastyytyväisyydellä ja hoidon saatavuudella. Hoidon laatu on meille erittäin tärkeää, ja sitä seuraamme esimerkiksi sairaalan infektiorekisterin kautta.

Ortopedialla ja traumatologialle tehdään aktiivisesti merkittävää kansallista ja kansainvälistä tutkimustyötä. Erikoisalalta julkaistaan useita tutkimuksia kansainvälisissä julkaisuissa vuosittain. Lääketieteen tohtoriksi valmistuu keskimäärin yksi ortopedi vuodessa. Merkittävimmät tutkimuslinjamme liittyvät muun muassa nilkkamurtumien ja akillesjänteen repeämien hoitoon.

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkärimme ovat huipputason osaajia. He toimivat aktiivisesti kansallisissa erikoisalayhdistyksissä ja ortopedian koulutustilaisuuksissa. Yliopistosairaalana vastaamme Pohjois-Suomen erikoislääkärikoulutuksesta ja toimimme opetussairaalana. Potilaita hoidamme yhdessä erikoistuvien lääkärien kanssa, mutta hoidosta vastaa aina erikoislääkäri.

Yhteystiedot: https://www.ppshp.fi

 

Kyllä

Päivitetty  1.12.2017