Palvelut

 

Mitä hoitoa on saatavilla nivelrikkoon ja muihin nivelvaivoihin? Lue täältä Suomen yliopistollisten sairaaloiden hoitopalveluista.

Tietoa ja tukea nivelsairauden kanssa elämiseen: ohjeita liikuntaan, ennaltaehkäisyyn ja kivunlievitykseen, tietoa tekonivelleikkauksesta.

Lue lisää...

TIETOA NIVELTALOSTA

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä osiossa on palveluiden ja erikoisalan esittely Helsingin ja uudenmaan sairaanhoitopiiristä.

HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

Tampereen yliopistollinen sairaala (Tays) ja Tekonivelsairaala Coxa edustavat valtakunnallista huippuosaamista tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa. Meillä saat potilaslähtöistä ja uusimpaan tutkittuun tietoon perustuvaa hoitoa.

PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä.

POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

Luotettavasti kotoa kotiin - hyvissä käsissä Kuopion yliopistollisen sairaalan (KYS) ortopedian, traumatologian ja käsikirurgian osaamiskeskuksessa vastaamme erikoisalojen vaativasta hoidosta erikoisvastuualueellamme Itä-Suomessa.

POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRI

Jotta liike jatkuisi!Tyks Orto vastaa Varsinais-Suomen alueen tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidosta ja huolehtii yliopistosairaalatasoisten palvelujen saatavuudesta koko Länsirannikon erityisvastuualueeella. Tarjoamme potilaillemme oikeaa hoitoa, oikeaan aikaan.

VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRI