Palvelut

​​​​​​​​​​​​​​​Mitä hoitoa on saatavilla nivelrikkoon ja muihin nivelvaivoihin? Lue täältä Suomen yliopistollisten sairaaloiden hoitopalveluista.

​​​​​​​​​​​
​​​​

Tietoa ja tukea nivelsairauden kanssa elämiseen: ohjeita liikuntaan, ennaltaehkäisyyn ja kivunlievitykseen, tietoa tekonivelleikkauksesta.

Lue lisää...


TIETOA NIVELTALOSTA​

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä osiossa on palveluiden ja erikoisalan esittely Helsingin ja uudenmaan sairaanhoitopiiristä.


HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​

Tampereen yliopistollinen sairaala (Tays) ja Tekonivelsairaala Coxa edustavat valtakunnallista huippuosaamista tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa. Meillä saat potilaslähtöistä ja uusimpaan tutkittuun tietoon perustuvaa hoitoa.


PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä.

POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​

LUOTETTAVASTI KOTOA KOTIIN – HYVISSÄ KÄSISSÄ Kuopion yliopistollisen sairaalan (KYS) ortopedian, traumatologian ja käsikirurgian osaamiskeskuksessa vastaamme erikoisalojen vaativasta hoidosta erikoisvastuualueellamme Itä-Suomessa. Tarjoamme palveluita myös maakuntarajojen ulkopuolelle. Julkisen erikoissairaanhoidon valinnanvapaus mahdollistaa sen, että voit valita yksikkömme hoitopaikaksesi asuinpaikastasi riippumatta. Moniammatillinen tiimimme hoitaa Sinua ammattitaidolla, käyttäen uusinta lääketieteellistä teknologiaa ja tutkimustietoa. Tervetuloa hyväntuuliseen uuteen sairaalaamme!


POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​

Tules vastaa Varsinais-Suomen alueen tuki-ja liikuntaelinsairauksien hoidosta ja huolehtii yliopistosairaalatasoisten palvelujen saatavuudesta Satakunnan ja Vaasan sairaanhoitopiireissä eli koko Länsirannikon erityisvastuualueella. Tiesitkö että voit tulla hoitoon laajentuneen valinnanvapauden myötä Turun yliopistolliseen keskussairaalaan, asuitpa missä päin Suomea hyvänsä. Hoitoon pääsy meille edellyttää lääkärin lähetettä ja valinta tapahtuu keskustelemalla oman lääkärin kanssa, joka kirjoittaa lähetteen.


VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRI​

Päivitetty  1.3.2019 9.36

HUS logoTAYS logoOYS logoKYS logoTYKS logo