Palvelut

​​​​​​​​​​​​​​​​Mitä hoitoa on saatavilla nivelrikkoon ja muihin nivelvaivoihin? Lue täältä Suomen yliopistollisten sairaaloiden hoitopalveluista.

​​​​​​​​​​​
​​​​

Tietoa ja tukea nivelsairauden kanssa elämiseen: ohjeita liikuntaan, ennaltaehkäisyyn ja kivunlievitykseen, tietoa tekonivelleikkauksesta.

Lue lisää...


TIETOA NIVELTALOSTA​

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä osiossa on palveluiden ja erikoisalan esittely Helsingin ja uudenmaan sairaanhoitopiiristä.


HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​

Tampereen yliopistollinen sairaala (Tays) ja Tekonivelsairaala Coxa edustavat valtakunnallista huippuosaamista tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa. Meillä saat potilaslähtöistä ja uusimpaan tutkittuun tietoon perustuvaa hoitoa.


PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä.

POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​

Luotettavasti kotoa kotiin - hyvissä käsissä Kuopion yliopistollisen sairaalan (KYS) ortopedian, traumatologian ja käsikirurgian osaamiskeskuksessa vastaamme erikoisalojen vaativasta hoidosta erikoisvastuualueellamme Itä-Suomessa.


POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​

Jotta liike jatkuisi!
Tyks Orto vastaa Varsinais-Suomen alueen tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidosta ja huolehtii yliopistosairaalatasoisten palvelujen saatavuudesta koko Länsirannikon erityisvastuualueeella. Tarjoamme potilaillemme oikeaa hoitoa, oikeaan aikaan.


VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRI​

Päivitetty  13.6.2019