Ajankohtaista

​Uutisia nivelsairauksista, nivelvammoista ja niiden hoidosta. Lue myös miten yliopistolliset sairaalat kehittävät digitaalisia hoitopalveluita.

 

 

Nivelrikkopotilaat mukana ideoimassa uusia palveluita https://www.terveyskyla.fi/niveltalo/ajankohtaista/nivelrikkopotilaat-mukana-ideoimassa-uusia-hoitopalveluitaNivelrikkopotilaat mukana ideoimassa uusia palveluita 2017-05-24T13:10:00ZPeijaksen sairaala kehittää yhdessä potilaiden kanssa digipalveluita täydentämään lonkka- ja polvileikkauksiin tulevien hoitoa. Potilaita halutaan aktivoida itsehoitoon jo siitä hetkestä kun heidän lähete saapuu sairaalaan.
Kerro kokemuksesi polvi- tai lonkkaleikkauksesta https://www.terveyskyla.fi/niveltalo/ajankohtaista/kerro-kokemuksesi-polvi-tai-lonkkaleikkauksestaKerro kokemuksesi polvi- tai lonkkaleikkauksesta 2017-05-12T13:30:00ZMiten sairaalakokemusta ja kuntoutusta voisi parantaa? Vastaa kyselyyn ja auta Peijaksen sairaala kehittämään uusia palveluita.
Leikkauksesta apua halvaantuneen elämäänhttps://www.terveyskyla.fi/niveltalo/ajankohtaista/leikkauksesta-apua-halvaantuneen-elämäänLeikkauksesta apua halvaantuneen elämään2017-03-16T10:50:00ZLeikkaus voi mahdollistaa tarttumisotteen ja kyynärvarren koukistuksen monelle neliraajahalvauspotilaalle. Heille jokaiselle tulisikin tarjota erikoistuneen käsikirurgin konsultaatio.
Viime vuonna ennätysmäärä tekonivelleikkauksia https://www.terveyskyla.fi/niveltalo/ajankohtaista/viime-vuonna-ennätysmäärä-tekonivelleikkauksiaViime vuonna ennätysmäärä tekonivelleikkauksia 2017-03-12T12:15:00ZHYKS Tekonivelkeskuksessa tehtiin viime vuonna lähemmäs 3000 tekonivelleikkausta. Väestön ikääntyessä leikkausten määrän ennustetaan kasvavan.