Ajankohtaista

​Uutisia nivelsairauksista, nivelvammoista ja niiden hoidosta. Lue myös miten yliopistolliset sairaalat kehittävät digitaalisia hoitopalveluita.

 

 

Niveltalo uudistuuhttps://www.terveyskyla.fi/niveltalo/niveltalo-uudistuuNiveltalo uudistuu26.3.2018 11.55.00Sisällöt laajenevat nivelsairauksista ja tekonivelleikkauksista koko tuki- ja liikuntaelimistöön.
Nivelrikkopotilaat mukana ideoimassa uusia palveluita https://www.terveyskyla.fi/niveltalo/ajankohtaista/nivelrikkopotilaat-mukana-ideoimassa-uusia-hoitopalveluitaNivelrikkopotilaat mukana ideoimassa uusia palveluita 24.5.2017 13.10.00Peijaksen sairaala kehittää yhdessä potilaiden kanssa digipalveluita täydentämään lonkka- ja polvileikkauksiin tulevien hoitoa. Potilaita halutaan aktivoida itsehoitoon jo siitä hetkestä kun heidän lähete saapuu sairaalaan.
Kerro kokemuksesi polvi- tai lonkkaleikkauksesta https://www.terveyskyla.fi/niveltalo/ajankohtaista/kerro-kokemuksesi-polvi-tai-lonkkaleikkauksestaKerro kokemuksesi polvi- tai lonkkaleikkauksesta 12.5.2017 13.30.00Miten sairaalakokemusta ja kuntoutusta voisi parantaa? Vastaa kyselyyn ja auta Peijaksen sairaala kehittämään uusia palveluita.
Leikkauksesta apua halvaantuneen elämäänhttps://www.terveyskyla.fi/niveltalo/ajankohtaista/leikkauksesta-apua-halvaantuneen-elämäänLeikkauksesta apua halvaantuneen elämään16.3.2017 10.50.00Leikkaus voi mahdollistaa tarttumisotteen ja kyynärvarren koukistuksen monelle neliraajahalvauspotilaalle. Heille jokaiselle tulisikin tarjota erikoistuneen käsikirurgin konsultaatio.
Viime vuonna ennätysmäärä tekonivelleikkauksia https://www.terveyskyla.fi/niveltalo/ajankohtaista/viime-vuonna-ennätysmäärä-tekonivelleikkauksiaViime vuonna ennätysmäärä tekonivelleikkauksia 12.3.2017 12.15.00HYKS Tekonivelkeskuksessa tehtiin viime vuonna lähemmäs 3000 tekonivelleikkausta. Väestön ikääntyessä leikkausten määrän ennustetaan kasvavan.