Raskauden ja synnytyksen hoito Tyks Naistenklinikalla

Toimimme vauva- ja äitimyönteisten periaatteiden mukaisesti ja tuemme vuosittain noin 4000 perheen matkaa odotuksesta vauva-aikaan.

Koko sairaalassa olo aikani koin oloni turvalliseksi ja huolehdituksi. Minua ja vauvaa kohdeltiin niin kuin olisimme olleet kaikille erityisen tärkeitä.

Turvallinen alku elämälle

Perheesi turvallisuus on meille sydämen asia raskauden suunnittelusta vauva-aikaan. Raskauden aikana seuraamme sinun ja vauvan vointia sekä huolehdimme perheesi kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Hoitokäytännöissä pyrimme

  • yksilölliseen kohtaamiseen
  • perhekeskeisyyteen
  • turvallisuuteen

Uudessa elämäntilanteessa olemme sinua ja perhettäsi varten. Hoidamme teitä moniammatillisesti yksilöllisten tarpeiden mukaan. Jo raskauden aikana tuemme teidän ja syntyvän vauvan välisen suhteen kehittymistä.

Synnytyksen hoidossa vaalimme perheenne ensihetkiä. Meillä puolisosi tai tukihenkilösi saa olla läsnä myös silloin, jos synnytyksesi tapahtuu keisarileikkauksella. Leikkauksen jälkeen saatte olla turvallisesti yhdessä vauvanne kanssa perheheräämössä.

Ensipäivinä seuraamme toipumistasi synnytyksestä, ja vauvan sopeutumista kohdun ulkopuoliseen elämään.

Hoidon tavoite ja tarkoitus

  • Tavoitteemme on, että sinä ja vauvasi saatte olla yhdessä silloinkin, kun vastasyntynyt tarvitsee erityishoitoa.
  • Tarkoituksena on, että perhe kotiutuu turvallisin mielin. Tarvittaessa seurantaa ja tukitoimia jatketaan kotiutumisen jälkeen.
keisarileikkaukset; raskauspahoinvointi; raskaus; kromosomipoikkeavuus; sikiödiagnostiikka; sikiöseulonta; raskaus hepatoosi; seulonta; raskausdiabetes; synnytyspelko; synnytys; raskausmyrkytys; ennenaikainen supistukset; synnytyksen käynnistyminen; ennenaikainen synnytys; ennenaikainen lapsivedenmeno; sikiö

Kyllä

Päivitetty  23.4.2021