Raskauden ja synnytyksen hoito

Toimimme vauva- ja äitimyönteisten periaatteiden mukaisesti ja tuemme vuosittain noin 4000 perheen matkaa odotuksesta vauva-aikaan. Hoitokäytännöissä pyrimme yksilölliseen kohtaamiseen, perhekeskeisyyteen ja turvallisuuteen.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ 

Turvallinen alku elämälle 

​​Perheesi turvallisuus on meille sydämen asia raskauden suunnittelusta vauva-aikaan. Raskauden aikana seuraamme sinun ja vauvan vointia sekä huolehdimme perheesi kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Uudessa elämäntilanteessa olemme sinua ja perhettäsi varten. Hoidamme teitä moniammatillisesti yksilöllisten tarpeiden mukaan. Jo raskauden aikana tuemme teidän ja vauvan välisen suhteen kehittymistä. 


 

 Synnytyksen hoidossa vaalimme perheenne ensihetkiä. Meillä puolisosi tai tukihenkilösi saa olla läsnä myös silloin, jos synnytyksesi tapahtuu keisarileikkauksella. Leikkauksen jälkeen saatte olla turvallisesti yhdessä vauvanne kanssa perheheräämössä. 


 

Ensipäivinä seuraamme toipumistasi synnytyksestä, ja vauvan sopeutu​​​mista kohdun ulkopuoliseen elämään. Tavoitteemme on, että sinä ja vauvasi saatte olla yhdessä sillo​inkin, kun vastasyntynyt tarvitsee erityishoitoa. Tarkoituksena on, että perhe kotiutuu turvallisin mielin, ja tarvittaessa seurantaa ja tukitoimia voidaan ​jatkaa vielä kotiutumisen jälkeen.​

 


   Edellinen sivuSeuraava sivu​​


 

ennenaikaiset supistukset; raskauspahoinvointi; raskausmyrkytys; raskaushepatoosi; kromosomipoikkeavuus; ennenaikainen synnytys; sikiöseulonta; synnytyksen käynnistäminen; seulonta; raskausdiabetes; synnytyspelko; synnytys; raskaus; keisarileikkaus; sikiödiagnostiikka; ennenaikainen lapsivedenmeno; sikiö

Päivitetty  27.8.2018