Naistentautien hoito Tyksissä

Tarjoamme korkealaatuista ja yksilöllistä naistentautien hoitoa. Vuotohäiriöt, kipujen gynekologiset syyt, laskeumat, virtsankarkailu ja perhesuunnitteluun liittyvät asiat ovat yleisimpiä hoidon syitä.

​​
Ootte niin ihania ja teette tärkeää työtä. Mulla oli kokoajan turvallinen olo ja kaikilla tuntui olevan aina aikaa pysähtyä edes hetkeksi juttelemaan <3.
Hoitopaikka ja hoidon aloitus

Kun olet saanut lähetteen naistentautien erikoissairaanhoitoon Tyksiin, hoitopaikkasi voi olla Turun kantasairaalassa, Salon, Loimaan tai Vakka-Suomen lähisairaalassa. Naistentautien leikkaukset, erikoispoliklinikoiden vastaanotot, lapsettomuushoidot sekä naistentautien päivystys sijaitsevat Tyks kantasairaalassa Turussa. Heti lähetteesi saapumisen jälkeen erikoislääkärimme arvioi hoitosi tarpeen ja kiireellisyyden. Tämän perusteella sinuun otetaan yhteyttä joko kirjeitse tai puhelimitse ellei sinua ole lähettävästä yksiköstä neuvottu ottamaan itse yhteyttä naistentautien poliklinikallemme. Halutessasi voit ottaa vastaanotolle mukaan läheisesi tai muun tukihenkilön.

Tyks naistenklinikan erikoispoliklinikat

Yleisvastaanottojen lisäksi naistentautien poliklinikalla toimii useita erikoispoliklinikoita. Näissä hoidamme potilaita mm.

  • endometrioosin,
  • lantionpohjan toimintahäiriöiden,
  • seksuaaliterveyteen liittyvien ongelmien,
  • miehen ja naisen lapsettomuuden tai
  • hormonihäiriöiden vuoksi.
Tyks naistenklinikan erityisosaaminen

Tarjoamme sinulle monenlaista erityisosaamista. Olemme ensimmäisenä Suomessa ottaneet käyttöön myoomien eli kohdun hyvänlaatuisten kasvainten magneettiohjatun toimenpiteen eli HIFU-hoidon sekä mikrokirurgisen kivesleikkauksen eli MD-TESE-hoidon, jolla hoidetaan miehen vaikeaa lapsettomuutta. Näitä hoitoja varten voit saada meille lähetteen kaikkialta Suomesta.

Tyksin naistenklinikalla tehtävät toimenpiteet

Teemme merkittävän osan naistentautien pientoimenpiteistä polikliinisesti tai päiväkirurgisesti, joten sinun ei tarvitse yöpyä sairaalassa. Polikliinisia toimenpiteitä teemme Turussa, Salossa ja Vakka-Suomen sairaaloissa.

Sinun on mahdollista kotiutua nopeasti myös laajemmista leikkauksista, sillä toteutamme ne pääsääntöisesti tähystyksenä.

alavatsakipu; kuukautiset; keskenmeno; seksuaaliterveys; virtsankarkailu; lapsettomuus; laskeumat; endometrioosi; Raskaudenkeskeytys; vuotohäiriöt; miehen lapsettomuus

Kyllä

Päivitetty  29.8.2018