Naistentautien hoito

Tarjoamme sinulle korkealaatuista ja yksilöllistä naistentautien hoitoa. Vuotohäiriöt, kipujen gynekologiset syyt, laskeumat, virtsankarkailu ja perhesuunnitteluun liittyvät asiat ovat yleisimpiä hoidon syitä.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Kun olet saanut lähetteen naistentautien erikoissairaanhoitoon Tyksiin, hoitopaikkasi voi olla Turussa kantasairaalassa, Salon, Loimaan tai Vakka-Suomen lähisairaalassa. Heti lähetteesi saapumisen jälkeen  erikoislääkärimme arvioi hoitosi tarpeen ja kiireellisyyden. Tämän perusteella sinuun otetaan yhteyttä joko kirjeitse tai puhelimitse ellei sinua ole lähettävästä yksiköstä neuvottu ottamaan itse yhteyttä naistentautien poliklinikallemme.

Naistentautien leikkaukset, erikoispoliklinikoiden vastaanotot, lapsettomuushoidot sekä naistentautien päivystys sijaitsevat Tyks kantasairaalassa Turussa. Yleisvastaanottojen lisäksi naistentautien poliklinikalla toimii useita erikoispoliklinikoita, joissa hoidamme potilaita endometrioosin, lantionpohjan toimintahäiriöiden, seksuaaliterveyteen liittyvien ongelmien​, miehen ja naisen lapsettomuuden sekä hormonihäiriöiden vuoksi. Halutessasi voit ottaa vastaanotolle mukaan läheisesi tai muun tukihenkilön. 


Naistentautien erikoislääkärien vastaanottoja on Turun lisäksi Salon, Loimaan ja Vakka-Suomen sairaaloissa. Polikliinisia toimenpiteitä teemme Turussa, Salossa ja Vakka-Suomen sairaaloissa. Merkittävän osan naistentautien pientoimenpiteistä voimme tehdä polikliinisesti tai päiväkirurgisesti, joten sinun ei tarvitse yöpyä sairaalassa. Sinun on mahdollista kotiutua nopeasti myös laajemmista leikkauksista, sillä toteutamme ne pääsääntöisesti tähystyksenä. 

 


 

​Tarjoamme sinulle monenlaista erityisosaamista. Olemme esimerkiksi ensimmäisenä Suomessa ottaneet käyttöön  myoomien eli kohdun hyvänlaatuisten kasvainten magneettiohjatun toimenpiteen (HIFU-hoito) sekä mikrokirurgisen kivesleikkauksen (MD-TESE-hoito), jolla hoidetaan miehen vaikeaa lapsettomuutta. Näitä hoitoja varten voit saada meille lähetteen kaikkialta Suomesta.

 

Edellinen sivuSeuraava sivu

 

alavatsakipu; kuukautiset; keskenmeno; seksuaaliterveys; virtsankarkailu; lapsettomuus; laskeumat; endometrioosi; Raskaudenkeskeytys; vuotohäiriöt; miehen lapsettomuus

Päivitetty  29.8.2018