Raskaus ja synnytys

Taysissa syntyy vuosittain noin 5000 vauvaa. Noudatamme vauvamyönteisiä hoitokäytäntöjä ja tarjoamme asiantuntevaa yksilöllistä hoitoa.

Me Taysissa haluamme tukea synnytyksen normaalia etenemistä ja meillä on käytössä kaikki modernit lääkkeettömät ja lääkkeelliset kivunlievitysmenetelmät. Asiakaslähtöisyys ja vauvamyönteisyys korostuvat toiminnassamme. Perhehuoneita meillä on lapsivuodeosaton lisäksi potilashotellin Perheonni-yksikössä. Meillä on parhaillaan rakenteilla uudet tilat, joihin pääsemme muuttamaan 2020.
Odottajan hoitopolun kautta voit tutustua raskauden eri vaiheissa tapahtuvaan seurantaan sekä yksikköjemme palvelujen esittelyihin.


Taysin kätilöt tarjoavat apuaan Kysy kätilöltä -nettipalvelussa. Sivuston kautta voit lähettää raskauteen, synnytykseen, hedelmöittymiseen ja lapsettomuuteen liittyviä kysymyksiä, joihin kätilöt vastaavat. Sivustolla toimii myös reaaliaikainen chat -palvelu, jossa voit keskustella kätilön kanssa kahtena päivänä viikossa. 


Tays on ottanut ensimmäisenä Suomessa käyttöön sähköisen äitiyskortin. Äitiyskortin verkkosovellus on nimeltään Ipana Äitiys. Sähköinen äitiyskortti mahdollistaa sujuvamman reaaliaikaisen tiedonkulun äitiysneuvolan ja synnytyssairaalan välillä sekä antaa odottajalle paremmat mahdollisuudet osallistua hoitoonsa. Sähköisessä kortissa on muun muassa omaseurantaosio, jonne voi kirjata kotona tehdyt mittaukset. 

Lue lisää:


Edellinen sivuSeuraava sivu

 


 

Päivitetty  9.3.2018