Raskaus ja synnytys

Taysissa syntyy vuosittain noin 4400 vauvaa. Noudatamme vauvamyönteisiä hoitokäytäntöjä ja tarjoamme asiantuntevaa yksilöllistä hoitoa.

Me Taysissa haluamme tukea synnytyksen normaalia etenemistä ja meillä on käytössä kaikki modernit lääkkeettömät ja lääkkeelliset kivunlievitysmenetelmät. Asiakaslähtöisyys ja vauvamyönteisyys korostuvat toiminnassamme. Perhehuoneita meillä on lapsivuodeosaston lisäksi potilashotellin Perheonni-yksikössä. Synnytysyksikkö on muuttanut uusiin tiloihin vuoden 2020 alussa.

Odottajan hoitopolun kautta voit tutustua raskauden eri vaiheissa tapahtuvaan seurantaan sekä y​​ksikköjemme palvelujen esittelyihin.

Taysin kätilöt tarjoavat apuaan Kysy kätilöltä -nettipalvelussa. Sivuston kautta voit lähettää raskauteen, synnytykseen, hedelmöittymiseen ja lapsettomuuteen liittyviä kysymyksiä, joihin kätilöt vastaavat.

Taysissa on käytössä sähköinen äitiyskortti. Äitiyskortin verkkosovellus on nimeltään Ipana Äitiys. Sähköinen äitiyskortti mahdollistaa sujuvamman reaaliaikaisen tiedonkulun äitiysneuvolan ja synnytyssairaalan välillä sekä antaa odottajalle paremmat mahdollisuudet osallistua hoitoonsa. Sähköisessä kortissa on muun muassa omaseurantaosio, jonne voi kirjata kotona tehdyt mittaukset.

Lue lisää:

 

Kyllä

Päivitetty  9.3.2018