Palvelut

 

​​

Munuaistalo tarjoaa tietoa munuaistaudeista ja niiden hoidosta sekä tukea potilaille, perheille ja ammattilaisille.

Lue lisää...

TIETOA MUNUAISTALOSTA

Helsingin yliopistollinen sairaala (HUS) vastaa vaikeaa munuaistautia sairastavien dialyysihoidoista sekä munuaissiirron saaneiden potilaiden seurannasta.

Lue lisää...

HELSINGIN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Tampereen yliopistollisessa sairaalassa tutkitaan ja hoidetaan akuutteja ja kroonisia munuaistauteja sairastavia potilaita.

Lue lisää...

PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Pohjois-pohjanmaan sairaanhoitopiiristä.

POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI (tulossa)

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Kuopion yliopistollinen sairaanhoitopiiristä.

POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRI (tulossa)

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiristä.

VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRI