Palvelut

​​​​​​​​​​​
​​​​

Munuaistalo tarjoaa tietoa munuaistaudeista ja niiden hoidosta sekä tukea potilaille, perheille ja ammattilaisille.​

Lue lisää...


TIETOA munuaistaloSTA​

​​​​​​​​​​​
​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Helsingin ja uudenmaan sairaanhoitopiiristä.


HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRI (tulossa)

​​​​​​​​​​​
​​​​

Tampereen yliopistollisessa sairaalassa tutkitaan ja hoidetaan akuutteja ja kroonisia munuaistauteja sairastavia potilaita. Potilaalle tehdään tutkimuksia munuaistaudin syyn selvittämiseksi ja suunnitellaan tarvittava hoito. Tays vastaa vaikeaa munuaistautia sairastavien dialyysihoidoista sekä munuaissiirron saaneiden potilaiden seurannasta.

PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​​​​​​​​
​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Pohjois-pohjanmaan sairaanhoitopiiristä.


POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI (tulossa)

​​​​​​​​​​​
​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Kuopion yliopistollinen sairaanhoitopiiristä.


POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRI (tulossa)

​​​​​​​​​​​
​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiristä.


VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRI (tulossa)