Tietoa Leikkaukseen tulijan talosta

Leikkaukseen tulijan taloon on koottu yleisimmät hyvä tietää -asiat ennen ja jälkeen leikkauksen, sekä tapahtumista leikkauspäivän kuluessa. Saat sivuiltamme ohjeita ja vinkkejä leikkaukseen valmistautumiseen ja siitä toipumiseen. Hyvä valmistautuminen takaa sujuvamman leikkauksen ja nopeamman toipumisen. Voit auttaa ammattilaisia valmistautumaan leikkaukseesi olemalla itse paremmin valmistautunut!

Voit lukea sivuiltamme yleistietoa erilaisista leikkaustavoista ja nukutuksista. Pääset tutustumaan tarkemmin eri alojen leikkauksiin muista Terveyskylän taloista. Lisäksi taloomme on koottu pieni sairaalasanasto ja usein kysyttyjen kysymysten lista.

Sisältömme on leikkausosaston ammattilaisten ja potilaiden yhdessä kehittämää. Talo on osa Suomen yliopistosairaaloiden yhteistyössä rakentamaa Terveyskylää ja kansallista virtuaalisairaalahanketta.

Talon sivuja kehitetään jatkuvasti ja käyttäjien palaute on hyvin tervetullutta. Voit laittaa ideoita tai vinkkejä sivun alalaidassa kohdasta Anna palautetta.

 

Päivitetty  15.11.2017