Porvoon sairaanhoitoalue

Hoitoa molemmilla kotimaisilla kielillä.

​Porvoon sairaanhoitoalueeseen kuuluvat Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Pornainen, Porvoo ja Sipoo.

Porvoon sairaalan leikkaus- ja anestesiaosastolla on yhteensä seitsemän leikkaussalia ja kaksi heräämöä. Leikkausosastolla tehdään yleiskirurgisia, gastrokirurgisia, ortopedisia, urologisia, gynekologisia, plastiikkakirurgisia, suu-, nenä- ja kurkkuleikkauksia sekä lastenkirurgiaa. Lisäksi erillisessä silmäyksikössä on yksi leikkaussali kaihioperaatioita varten.

Päivystyspotilaita ja silmäyksikön potilaita lukuun ottamatta kaikki potilaat tulevat LEIKO-osaston (Leikkaukseen kotoa) kautta leikkaukseen. Päiväkirurgiset potilaat kotiutuvat toimenpidepäivänä. Kirurginen vuodeosasto 4 toimii leikkauksen jälkeisenä hoito- ja kuntoutuspaikkana osalle potilaista.

Toteutamme HUS:n arvojen -yhdenvertaisuus, potilaslähtöisyys, innovatiivisuus, luottamus ja arvostus- mukaista potilashoitoa ammattitaidolla ja turvallisesti. Panostamme nopeaan hoitoon pääsyyn ja pyrimme varaamaan leikkausajan poliklinikkakäynnin yhteydessä yhdessä potilaan kanssa. Olemme ylpeitä siitä, että voimme antaa hoitoa molemmilla kotimaisilla kielillä.

Vuonna 2017 tammi-marraskuun asiakaspalautteen (vastaajien määrä 791) mukaan Porvoon sairaalan operatiivisen tulosyksikön suositteluindeksi oli 98 % ja asiakastyytyväisyyttä mitattaessa kokonaisarvio hoitojaksosta oli 4.87 (maksimi 5.0).

Yhteystiedot löytyvät linkistä:

Leikkausosasto ja päiväkirurginen yksikkö


Edellinen sivu Seuraava sivu

 
Päivitetty  6.8.2020

Kyllä