Palvelut

​​​​​​Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaalahankkeessa 2.0​, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja Terveysministeriöltä. Tässä osiossa on  leikkauspalveluiden ja erikoisalojen esittelyjä sairaanhoitopiireiltä.


​​​​​​​​​​​​
​​​​

Ohjeita ja vinkkejä leikkaukseen valmistautumiseen ja siitä toipumiseen.

Lue lisää...


TIETOA LEIKKAUKSEEN TULIJAN TALOSTA

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä osiossa on palveluiden ja erikoisalan esittely Helsingin ja uudenmaan sairaanhoitopiiristä.


HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä osiossa on palveluiden ja erikoisalan esittely Pirkanmaan sairaanhoitopiiristä.


PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä.


POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä osiossa on palveluiden ja erikoisalojen esittely Kuopion yliopistollisesta sairaanhoitopiiristä.


POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä osiossa on palveluiden ja erikoisalan esittely Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiristä.


VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRI

Päivitetty  1.3.2019