Chat-palvelut vanhemmille (HUS)

Lastentalo.fi-sivustolla on chat-palveluita, joiden kautta vanhemmat voivat kysyä neuvoa lapsen terveyteen liittyvissä  asioissa. Maksuttomat chatit on tarkoitettu Uudenmaan alueen perheille.

Maksuttomat chat-palvelut on tarkoitettu Uudenmaan alueella (HUS-alue) asuville perheille. Sairaanhoitaja-chat palvelee kaikkia HUS-alueen lapsiperheitä. TaikaHema-chat on tarkoitettu Uuden lastensairaalan Vuodeosasto Taikan sekä Päiväsairaala ja vastaanotot Taikan hematologisille (veritaudit, kasvaimet ja kantasolusiirrot) potilaille ja heidän vanhemmilleen. Chateihin kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla, palvelu kysyy kirjautumisen jälkeen myös lapsen henkilötunnusta.

Sairaanhoitaja-chat

HUS-alueella asuvien huoltajien on mahdollista keskustella päivystävän lasten sairaanhoitajan kanssa chatissa lapsen terveyteen liittyvistä asioista. Chatiin kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla, palvelu kysyy kirjautumisen jälkeen myös lapsen henkilötunnusta.

Sairaanhoitaja vastaa kysymyksiin arkisin klo 8.15–17.45 ja viikonloppuisin klo 12.00–19.45 puolen tunnin sisällä siitä, kun chat-viesti on lähetetty.

Chatissa hoitajat vastaavat suomeksi ja ruotsiksi.


TaikaHema-chat

TaikaHema-chat on poistunut käytöstä. Ota nyt käyttöösi Maisa-palvelu. Voit käyttää Maisaa helposti verkossa tai mobiilisovelluksella. Mobiilisovellus on ladattavissa IOS- ja Android-sovelluskaupoissa.

Maisa muistuttaa tulevista tapaamisista, uusista viesteistä tai vaikkapa valmistuneista tutkimustuloksista. Saat herätteet halutessasi joko sähköpostilla, tekstiviestillä tai mobiilisovellukseen. Viestitellään siis jatkossa tämän kautta.

 

Kyllä

Päivitetty  26.2.2021