Lastentalo.fi on erikoissairaanhoidon palvelu, jossa on tietoa lasten sairauksista, hoidosta ja hoitoon valmistautumisesta. Lapset voivat tutustua sairaalaklovnien seikkailuihin sekä kurkistaa, keitä sairaalassa on töissä.

  

 Ajankohtaista

 

 

Lastentautien tutkimuskeskuksen uudet verkkosivut on avattuhttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/lastentautien-tutkimuskeskuksen-uudet-verkkosivut-on-avattuLastentautien tutkimuskeskuksen uudet verkkosivut on avattu24.10.2018 6.05.00Lastentautien tutkimuskeskus edustaa HUSin ja Helsingin yliopiston lastentautien tutkimusryhmiä, jotka työskentelevät pääasiassa Uudessa lastensairaalassa. Tiedeyhteisöön kuuluu noin 30 tutkimusryhmää kaikilta lastenlääketieteen eri aloilta.
Sairaalahoitoa tarvitseva vastasyntynyt -osio avattu Lastentaloonhttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/sairaalahoitoa-tarvitseva-vastasyntynyt-osio-avattu-lastentaloonSairaalahoitoa tarvitseva vastasyntynyt -osio avattu Lastentaloon23.10.2018 5.10.00Uudessa vastasyntyneiden sairaalahoitoa käsittelevässä osiossa käydään läpi ongelmia ja vaivoja, joita vastasyntyneellä on voinut ilmetä jo ennen syntymää, syntymän yhteydessä tai sen jälkeen.
Myrkytystietokeskuksen uusi ilmainen palvelunumerohttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/myrkytystietokeskuksen-uusi-ilmainen-palvelunumeroMyrkytystietokeskuksen uusi ilmainen palvelunumero10.10.2018 10.10.00Myrkytystietokeskus palvelee ympäri vuorokauden uudessa ilmaisnumerossa 0800 147 111. Myös vanha puhelinnumero on edelleen toiminnassa. Pikkulapsilla myrkytysepäilyt ovat yleisiä, ja noin puolet Myrkytystietokeskukseen soitetuista puheluista koskee lapsia.