Lastentalo.fi on erikoissairaanhoidon palvelu, jossa on tietoa lasten sairauksista, hoidosta ja hoitoon valmistautumisesta. Lapset voivat tutustua sairaalaklovnien seikkailuihin sekä kurkistaa, keitä sairaalassa on töissä.

  

 Ajankohtaista

 

 

Älylaitteiden käyttöä kohtuudellahttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/älylaitteiden-käyttöä-kohtuudellaÄlylaitteiden käyttöä kohtuudella17.1.2019 8.00.00Älylaitteet voivat olla parhaimmillaan myös hyödyksi aivojen kehitykselle, mutta lapsi tarvitsee aikuisen tukea älylaitteiden käytön hallinnassa. On tärkeää, että laitteiden käytön ohella on aikaa myös kasvokkaiseen vuorovaikutukseen, lepoon ja liikuntaan.
Äidin kanssa valvoo herkästi vauvakinhttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/äidin-kanssa-valvoo-herkästi-vauvakinÄidin kanssa valvoo herkästi vauvakin11.1.2019 15.00.00Suomalaistutkimuksen mukaan etenkin äitien vuorokausirytmi on yhteydessä lapsen unirytmiin ja sen kehitykseen.
KYSissa otettu käyttöön digihoitopolku vastasairastuneille alle 10-vuotiaille diabeetikoillehttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/kysissa-otettu-käyttöön-digihoitopolku-vastasairastuneille-alle-10-vuotiaille-diabeetikoilleKYSissa otettu käyttöön digihoitopolku vastasairastuneille alle 10-vuotiaille diabeetikoille7.1.2019 8.45.00Huoltajien asiointi alle 10-vuotiaiden lastensa puolesta terveyskylän omapolulla tuli mahdolliseksi viime lokakuussa. KYSin lasten diabeteksen digihoitopolussa tätä mahdollisuutta oli jo kovasti odotettu ja puolesta asiointi otettiin innokkaasti ensimmäisenä käyttöön.