Lastentalo.fi on erikoissairaanhoidon palvelu, jossa on tietoa lasten sairauksista, hoidosta ja hoitoon valmistautumisesta. Lapset voivat tutustua sairaalaklovnien seikkailuihin sekä kurkistaa, keitä sairaalassa on töissä.

  

 Ajankohtaista

 

 

Sosiaalityöntekijän ammattitaidon hyödyntäminen on perheen etuhttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/sosiaalityöntekijän-ammattitaidon-hyödyntäminen-on-perheen-etuSosiaalityöntekijän ammattitaidon hyödyntäminen on perheen etu11.9.2018 6.00.00Lapsen tai nuoren sairastuminen voi horjuttaa normaalia arkea. Sairauden lisäksi mielessä olevia asioita voivat olla esimerkiksi muiden perheenjäsenten jaksaminen, arjen organisoiminen sekä taloudellinen pärjääminen. Sosiaalityöntekijä tukee perhettä muuttuneessa elämäntilanteessa.
Klovnitohtorit lastenneurologin vastaanotollahttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/klovnitohtorit-lastenneurologin-vastaanotollaKlovnitohtorit lastenneurologin vastaanotolla4.9.2018 6.00.00Uudessa Klovnituubi-jaksossa sairaalaklovnit saavat tehtäväksi selvittää, mitä lastenneurologin vastaanotolla tapahtuu.
Lastentalon Diabetes-osio uudistuihttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/lastentalon-diabetes-osio-uudistuiLastentalon Diabetes-osio uudistui22.8.2018 8.30.00Terveyskylän Lastentalon Diabetes-osiota on laajennettu, jotta sitä voidaan entistä paremmin käyttää tyypin 1 diabetekseen sairastuneen lapsen ja hänen perheensä alkuhoidon ohjauksessa kaikkialla Suomessa.