Palvelut

Lähes kaikki suomalaiset käyttävät jotain lääkettä jossain elämänsä vaiheessa. Lääkkeet voivat olla lyhyeen käyttöön tarkoitettuja tai pysyvän sairauden hoitamiseen tarkoitettuja pitkäaikaislääkityksiä.

Lue lisää...

Tietoa lääketalosta

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaaloiden yhteistyönä Virtuaalisairaala 2.0 -hankkeessa. Tässä osiossa kerrotaan Lääketalon palveluista Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä.

Lue lisää...

Helsingin ja uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS)

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaaloiden yhteistyönä Virtuaalisairaala 2.0 -hankkeessa. Tässä osiossa kerrotaan Lääketalon palveluista Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä.

Lue lisää...

Varsinaissuomen sairaanhoitopiiri (VSSHP)

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Pirkanmaan sairaanhoitopiiristä (TAYS).

PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI (TAYS)

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Pohjois-pohjanmaan sairaanhoitopiiristä.

POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI (OYS)

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä osiossa kerrotaan Lääketalon palveluista Kuopion yliopistollisen keskussairaalan sairaanhoitopiirissä.

POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRI (KYS)

Päivitetty  7.8.2020