Palvelut

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​​

Lähes kaikki suomalaiset käyttävät jotain lääkettä jossain elämänsä vaiheessa. Lääkkeet voivat olla lyhyeen käyttöön tarkoitettuja tai pysyvän sairauden hoitamiseen tarkoitettuja pitkäaikaislääkityksiä.

Lue lisää...


Tietoa lääketalosta​

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaaloiden yhteistyönä Virtuaalisairaala 2.0 -hankkeessa. Tässä osiossa kerrotaan Lääketalon palveluista Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä.

Lue lisää...


helsingin ja uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS​)

​​​​ ​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Pirkanmaan sairaanhoitopiiristä (TAYS).​


PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI (TAYS)

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaaloiden yhteistyönä Virtuaalisairaala 2.0 -hankkeessa. Tässä osiossa kerrotaan Lääketalon palveluista Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä.

Lue lisää...


Varsinaissuomen sairaanhoitopiiri (VSSHP)

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä osiossa kerrotaan Lääketalon palveluista Kuopion yliopistollisessa sairaanhoitopiirissä.


POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRI (KYS​​)

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Pohjois-pohjanmaan sairaanhoitopiiristä.


POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI (tulossa)

Päivitetty  1.3.2019