Ajankohtainen

Imetyksen edistämisen palkinto Teratologiselle tietopalvelulle eli äidin lääkeneuvonnalle

Julkaistu 9.10.2020 12.00

Imetyksen tuki ry on myöntänyt HUSin Teratologiselle tietopalvelulle eli äidin lääkeneuvonnalle vuoden 2020 Imetyksen edistämisen palkinnon.

"Perusteena valinnalle on Teratologisen tietopalvelun tarjoama ainutlaatuinen ja kattava informaatio imetysajan lääkityksistä. Neuvonnan avulla voidaan välttää tarpeettomia imetystaukoja, jotka voisivat vaikuttaa negatiivisesti imetyksen jatkumiseen ja tuoda perheille tarpeetonta huolta", sanotaan valinnan perusteluna.

Teratologinen tietopalvelu on kehittänyt palveluaan siirtämällä osan neuvonnasta verkkoon. Imetyksen tuki ry kiitteli myös Teratologisen tietopalvelun aktiivisuutta sosiaalisessa mediassa.

"Teratologisen tietopalvelun julkaisut sosiaalisessa mediassa ovat helposti lähestyttäviä, informatiivisia ja visuaalisesti miellyttäviä. Sosiaalisen median sisältö on vahvasti ajankohtaista ja monipuolista."

Teratologisen tietopalvelun erikoislääkäri Heli Malm kertoo palkinnon lämmittävän kovasti kaikkien mieltä.

"Tuntuu hyvältä saada positiivista palautetta työstä, jota itsekin pidämme erittäin tärkeänä. Olemme erityisen iloisia siitä, että palkinnon perusteissa painotettiin aktiivisuuttamme sosiaalisen median kanavilla. Olemme panostaneet viimeisten parin vuoden aikana sosiaaliseen mediaan, ja saamamme palkinto kannustaa meitä edelleen kehittämään toimintaamme erityisesti somessa", kommentoi erikoislääkäri Heli Malm.

Teratologinen tietopalvelu on vuodesta 1994 alkaen tarjonnut neuvontaa muun muassa imetysajan lääkitystä koskevissa kysymyksissä paitsi ammattilaisille niin myös perheille valtakunnallisesti.

Käy tutustumassa chat-palveluun Naistalossa: