Rehabiliteringshuset.fi erbjuder information och stöd för din rehabilitering, som har en stor inverkan på flera livsområden. Med Rehabiliteringshusets hjälp kan du aktivt främja din funktionsförmåga. I tjänsten hittar du information och vägledning gällande levnadsvanor, en meningsfull vardag och livsförändringar.

Läs mer om Rehabiliteringshuset >​​​

Hälsobyn förnyas på onsdag 17.10.2018. Servicen fungerar inte på kvällen (ca kl 15 - 17) och det finns brister på sidorna strax efter installationen. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.

 Aktuellt

 

 

Guider om ryggmärgsskada har publiceratshttps://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/sv/aktuellt/guider-om-ryggmärgsskada-har-publiceratsGuider om ryggmärgsskada har publicerats3.11.2020 22.00.00Sex nya guider om ryggmärgsskada har publicerats på svenska i Rehabiliteringshuset.
Julhälsningar från Rehabiliteringshuset!https://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/sv/aktuellt/julhälsningar-från-rehabiliteringshusetJulhälsningar från Rehabiliteringshuset!20.12.2019 13.00.00Rehabiliteringshuset önskar alla en riktigt god jul.
Guider om reumatism har publiceratshttps://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/sv/aktuellt/guider-om-reumatism-har-publiceratsGuider om reumatism har publicerats19.8.2019 10.00.00Sju nya guider om reumatism har publicerats på svenska i Rehabiliteringshuset.
Pilotprojekt för distansmottagningar vid HUS fysio- och ergoterapihttps://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/sv/aktuellt/pilotprojekt-för-distansmottagningar-vid-hus-fysio-och-ergoterapiPilotprojekt för distansmottagningar vid HUS fysio- och ergoterapi29.3.2019 14.00.00Distansmottagningar planeras tas i bruk inom alla HUS-enheter som erbjuder rehabiliteringstjänster.