Våra virtuella tjänster stödjer patientens självständiga rehabilitering. Med hjälp av tjänsterna kan man också dra nytta av väntetiden för behandling.

Vad är Rehabiliteringshuset?

I Rehabiliteringshuset finns information om rehabilitering för alla som behöver det. Här hittar du nyttig information om olika rehabiliteringstjänster och former av rehabilitering. Informationen i Rehabiliteringshuset har tagits fram av experter.

Rehabiliteringshuset hjälper dig att ställa upp dina egna mål och stärka din motivation för rehabiliteringsprocessen. Guiderna för egenvård hjälper dig som vill rehabilitera dig på egen hand.

Rehabiliteringshuset öppnades hösten 2016. Huset utvecklas hela tiden och det kommer att bli allt större åren 2017 och 2018. Då publiceras guider bland annat om rehabilitering efter cirkulationsstörningar i hjärnan, höftprotesoperation och hjärtsjukdom.

Vi tar gärna emot respons och utvecklingsidéer som gäller Rehabiliteringshuset. Du kan skicka in dina förslag med hjälp av funktionen Ge respons

Innehållet i Rehabiliteringshuset har tagits fram av experter på rehabilitering inom den offentliga specialiserade sjukvården. Till exempel fysioterapeuter, ergoterapeuter och socialarbetare har deltagit i bygget av Rehabiliteringshuset. Även föreningar och skolor i branschen har medverkat.

Rehabiliteringshusets samarbetspartner är Finlands Ryggförbund r.f, Stiftelsen för Rehabilitering, Suomen Luustoliitto ry och Yrkeshögskolan Laurea.

.

Yhteistyössä: