Tietoa Kuntoutumistalosta

​​​Kuntoutumistalo tarjoaa tietoa ja tukea kaikille, joille kuntoutuminen on ajankohtaista omassa tai läheisen elämässä. ​​​​​Täältä löydät asiantuntijoiden tuottamaa, hyödyllistä tietoa kuntoutumisesta ja kuntoutujan palveluista.

​Kuntoutumistalo kannustaa asettamaan tavoitteita ja vahvistamaan omaa motivaatiota kuntoutumiseen. Tukena omatoimisessa kuntoutumisessa toimii Kuntoutumistalon itsehoito-oppaat.

Kuntoutumistalo avautui syksyllä 2016. Taloa kehitetään jatkuvasti ja se laajenee uusilla sisällöillä. Vuoden 2018 aikana Kuntoutumistalossa julkaistaan muun muassa Tupakoimattomana leikkaukseen omahoito-ohjelma, vajaaravitsemusriskiseula sekä sosiaalityön sisältöjä.

Otamme mielellään vastaan palautetta ja kehitysideoita Kuntoutumistaloon. Niitä voit antaa Anna pa​lautetta-toiminnon kautta.

Kuntoutumistalon sisältö on julkisen erikoissairaanhoidon kuntoutuksen ammattilaisten tuottamaa. Taloa ovat rakentamassa esimerkiksi fysioterapeutit, toimintaterapeutit, ravitsemusterapeutit, kuntoutusohjaajat, sosiaalityöntekijät ja lääkärit. Sisältöä on tuotettu yhteistyössä kolmannen sektorin toimijoiden sekä oppilaitosten kanssa.

pic Kuntoutumistalon tarina

Haluatko tietää mistä Kuntoutumistalo sai alkunsa? Lue tarina Kuntoutumistalon rakentamisen eri vaiheista.

pic Yhteistyökumppanit

T​​​​​​​​​​​​​ällä sivulla esitellään Kuntoutumistalon yhteistyökumppanit, jotka ovat mukana rakentamassa palvelua.

pic Omahoito-ohjelmat

Kuntoutumistalon omahoito-ohjelmien tavoitteena on tukea sinua oman kuntoutumisesi edistäjänä​.


Päivitetty  5.2.2019 12.44