Kuntoutumistalo sosiaalisessa mediassa
 

Tietoa Kuntoutumistalosta

Kuntoutumistalo tarjoaa tietoa ja tukea kaikille, joille kuntoutuminen on ajankohtaista omassa tai läheisen elämässä. Täältä löydät asiantuntijoiden tuottamaa, hyödyllistä tietoa kuntoutumisesta ja kuntoutujan palveluista.

​Kuntoutumistalo kannustaa asettamaan tavoitteita ja vahvistamaan omaa motivaatiota kuntoutumiseen. Tukena omatoimisessa kuntoutumisessa toimii Kuntoutumistalon itsehoito-oppaat.

Kuntoutumistalo avautui syksyllä 2016. Taloa kehitetään jatkuvasti ja se tulee kasvamaan vuonna 2017-2018. Silloin julkaistaan kuntoutusoppaita muun muassa aivoverenkiertohäiriöstä, lonkan tekonivelleikkauksesta ja sydänsairaudesta kuntoutuville.

Otamme mielellään vastaan palautetta ja kehitysideoita Kuntoutumistaloon. Niitä voit antaa Anna palautetta-toiminnon kautta.

Kuntoutumistalon sisältö on julkisen erikoissairaanhoidon kuntoutuksen ammattilaisten tuottamaa. Taloa ovat rakentamassa esimerkiksi fysioterapeutit, toimintaterapeutit ja sosiaalityöntekijät. Sisältöä on tuotettu yhteistyössä kolmannen sektorin toimijoiden sekä oppilaitosten kanssa.

Kuntoutumistalon yhteistyökumppaneita ovat Selkäliitto, Kuntoutussäätiö , Suomen Luustoliitto ry ja Laurea ammattikorkeakoulu.

Yhteistyössä: