Tupakoinnin lopettaminen hyvän hoidon tukena

Oletko harkinnut tupakoinnin lopettamista? Tässä omahoito-ohjelmassa opit toimivia keinoja tupakoinnin lopettamiseen. Ohjelma kannustaa ja tukee sinua pysyvään savuttomuuteen.

Tupakoinnin lopettaminen tuo merkittävästi lisää terveitä elinvuosia elämään. Hyöty lopettamisesta on sitä suurempi, mitä aikaisemmin lopettamispäätös tehdään. Koskaan se ei ole liian myöhäistä, sillä varttuneellakin iällä tupakoinnin lopettaminen pidentää ikää ja parantaa elämänlaatua.

Omahoito-ohjelma koostuu kuudesta istunnosta, joissa on useita tehtäviä. Voit edetä ohjelmassa omaa tahtiasi. Voit myös palata tehtäviin aina, kun kaipaat tukea kyseiseen asiaan.

Omahoito-ohjelman sisältö:

  • miten tupakoinnin lopettaminen kohentaa terveyttä
  • miten vieroitusoireita voi helpottaa
  • miten selvitä tupakanhimosta ja muista stressaavista tilanteista
  • miten pitää yllä motivaatiota
  • miten välttää kompastuskivet

Rekisteröityminen ja kirjautuminen Omapolulle

Tupakoimattomana leikkaukseen -omahoito-ohjelmaan pääset Terveyskylän Omapolun kautta.

Kirjaudu Omapolulle >

Terveyskylän omahoito-ohjelmat tarjoavat tietoja ja vinkkejä omasta terveydestä huolehtimiseen tai oman sairauden kanssa elämiseen. Ohjelmat ovat ilmaisia ja kaikkien käytettävissä. Omahoito-ohjelmien käyttö on vapaaehtoista. Terveydenhuollon ammattilainen voi suositella asiakkaalleen omahoito-ohjelmaa. Ammattilainen ei kuitenkaan näe, kuka kansalainen on ottanut itselleen omahoito-ohjelmia käyttöön.

Takaisin omahoito-ohjelmien etusivulle

 

Kyllä

Päivitetty  20.9.2019