Ajankohtaista

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 

 

Kuntoutumistalon sisällöt hyötykäyttöönhttps://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/kuntoutumistalon-sisällöt-hyötykäyttöönKuntoutumistalon sisällöt hyötykäyttöön2.3.2021 7.05.00Kuntoutumistalossa on paljon sisältöjä eri sairauksista ja yleisestä hyvinvoinnista. Kokosimme avuksesi vinkkejä sisältöjen hyödyntämisestä.
Syöpään sairastuminen pysäyttää - apua jaksamiseenhttps://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/syöpään-sairastuminen-pysäyttää-apua-jaksamiseenSyöpään sairastuminen pysäyttää - apua jaksamiseen4.2.2021 4.00.00Tänään vietetään Maailman syöpäpäivää. Kuntoutumistaloon on koottu oppaita syöpään sairastuneen jaksamisen ja kuntoutumisen tueksi.
Vajaaravitsemusta voi ehkäistä ja hoitaa omahoidollahttps://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/vajaaravitsemusta-voi-ehkäistä-ja-hoitaa-omahoidollaVajaaravitsemusta voi ehkäistä ja hoitaa omahoidolla11.11.2020 10.00.00Tällä viikolla vietetään ravitsemusviikkoa. Vajaaravitsemus tunnistetaan harvoin, vaikka sitä on tärkeä hoitaa.
Kuulumisia Pulmanavigaattorin kehittämistyöpajasta!https://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/kuulumisia-pulmanavigaattorin-kehittämistyöpajastaKuulumisia Pulmanavigaattorin kehittämistyöpajasta!24.1.2020 13.30.00Uuden vuosikymmenen vaihtuessa myös sosiaalipalveluiden on aika kääntää katseensa kohti uudenlaista tekemisen kulttuuria. Sosiaalipalveluiden tulisi olla helposti tavoitettavissa ja siellä missä asiakkaatkin ovat - netissä.
Uudet apuvälinevideot keskittyvät tärkeisiin ydinkohtiinhttps://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/uusia-videoita-liikkumisen-apuvälineiden-käytöstä-–-työstetty-yhdessä-käyttäjien-ja-ammattilaisten-kanssaUudet apuvälinevideot keskittyvät tärkeisiin ydinkohtiin18.11.2019 11.30.00Invalidiliiton uusia videoita liikkumisen apuvälineistä on työstetty yhdessä käyttäjien ja ammattilaisten kanssa
Kaikki liikkuminen kannattaa – liikkumisen suositus uudistuihttps://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/kaikki-liikkuminen-kannattaa-–-liikkumisen-suositus-uudistui1Kaikki liikkuminen kannattaa – liikkumisen suositus uudistui24.10.2019 8.00.00UKK-instituutti on julkaissut päivitetyn liikkumisen suosituksen. Siinä huomioidaan entistä vahvemmin ihmisen hyvinvointi kokonaisuutena ja rohkaistaan kaikenlaisen liikkumisen lisäämiseen.
Käytä selkääsi selkäviikolla!https://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/käytä-selkääsi-selkäviikollaKäytä selkääsi selkäviikolla!14.10.2019 7.00.00Valtakunnallinen selkäviikko kannustaa pitämään huolta selän toimintakyvystä ja pysymään aktiivisena. Paikalliset selkäyhdistykset järjestävät selkäviikolla kaikille avoimia ja maksuttomia tapahtumia.
Liikkumisen aloittaminen -omahoito-ohjelman kantava voima on ilohttps://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/liikkumisen-aloittaminen-omahoito-ohjelmassa-kantava-voima-on-iloLiikkumisen aloittaminen -omahoito-ohjelman kantava voima on ilo17.9.2019 11.00.00Kuntoutumistalossa on syyskuussa julkaistu Liikkumisen aloittaminen -omahoito-ohjelma, joka kannustaa aloittamaan liikkumisen matalalla kynnyksellä.
Etävastaanottopilotti oli myönteinen kokemus https://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/etävastaanototEtävastaanottopilotti oli myönteinen kokemus 11.9.2019 7.00.00HUSin fysioterapia- ja kuntoutuspalveluiden etävastaanottoprojektin loppuseminaarissa käytiin läpi projektin eri vaiheita. Myös ammattilaisten ja kokemusasiantuntijoiden kokemuksia pilotista kuultiin.
Harri Hämäläinen jää eläkkeelle – ”Kuntoutumistalon kehittäminen on valtavan tärkeä asia”https://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/harri-hämäläinen-jää-eläkkeelle-–-kuntoutumistalon-kehittäminen-on-valtavan-tärkeä-asia-1Harri Hämäläinen jää eläkkeelle – ”Kuntoutumistalon kehittäminen on valtavan tärkeä asia”29.8.2019 5.00.00HYKS Sisätaudit ja kuntoutus –tulosyksikön kuntoutuksen linjajohtaja Harri Hämäläinen siirtyy eläkkeelle syyskuussa. Harri on alusta lähtien ollut aktiivisesti mukana Kuntoutumistalon kehittämisessä.

Päivitetty  14.10.2019