Ajankohtaista

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 

 

Vajaaravitsemusta voi ehkäistä ja hoitaa omahoidollahttps://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/vajaaravitsemusta-voi-ehkäistä-ja-hoitaa-omahoidollaVajaaravitsemusta voi ehkäistä ja hoitaa omahoidolla11.11.2020 10.00.00Tällä viikolla vietetään ravitsemusviikkoa. Vajaaravitsemus tunnistetaan harvoin, vaikka sitä on tärkeä hoitaa.
Kuulumisia Pulmanavigaattorin kehittämistyöpajasta!https://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/kuulumisia-pulmanavigaattorin-kehittämistyöpajastaKuulumisia Pulmanavigaattorin kehittämistyöpajasta!24.1.2020 13.30.00Uuden vuosikymmenen vaihtuessa myös sosiaalipalveluiden on aika kääntää katseensa kohti uudenlaista tekemisen kulttuuria. Sosiaalipalveluiden tulisi olla helposti tavoitettavissa ja siellä missä asiakkaatkin ovat - netissä.
Uudet apuvälinevideot keskittyvät tärkeisiin ydinkohtiinhttps://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/uusia-videoita-liikkumisen-apuvälineiden-käytöstä-–-työstetty-yhdessä-käyttäjien-ja-ammattilaisten-kanssaUudet apuvälinevideot keskittyvät tärkeisiin ydinkohtiin18.11.2019 11.30.00Invalidiliiton uusia videoita liikkumisen apuvälineistä on työstetty yhdessä käyttäjien ja ammattilaisten kanssa
Kaikki liikkuminen kannattaa – liikkumisen suositus uudistuihttps://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/kaikki-liikkuminen-kannattaa-–-liikkumisen-suositus-uudistui1Kaikki liikkuminen kannattaa – liikkumisen suositus uudistui24.10.2019 8.00.00UKK-instituutti on julkaissut päivitetyn liikkumisen suosituksen. Siinä huomioidaan entistä vahvemmin ihmisen hyvinvointi kokonaisuutena ja rohkaistaan kaikenlaisen liikkumisen lisäämiseen.
Käytä selkääsi selkäviikolla!https://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/käytä-selkääsi-selkäviikollaKäytä selkääsi selkäviikolla!14.10.2019 7.00.00Valtakunnallinen selkäviikko kannustaa pitämään huolta selän toimintakyvystä ja pysymään aktiivisena. Paikalliset selkäyhdistykset järjestävät selkäviikolla kaikille avoimia ja maksuttomia tapahtumia.
Liikkumisen aloittaminen -omahoito-ohjelman kantava voima on ilohttps://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/liikkumisen-aloittaminen-omahoito-ohjelmassa-kantava-voima-on-iloLiikkumisen aloittaminen -omahoito-ohjelman kantava voima on ilo17.9.2019 11.00.00Kuntoutumistalossa on syyskuussa julkaistu Liikkumisen aloittaminen -omahoito-ohjelma, joka kannustaa aloittamaan liikkumisen matalalla kynnyksellä.
Etävastaanottopilotti oli myönteinen kokemus https://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/etävastaanototEtävastaanottopilotti oli myönteinen kokemus 11.9.2019 7.00.00HUSin fysioterapia- ja kuntoutuspalveluiden etävastaanottoprojektin loppuseminaarissa käytiin läpi projektin eri vaiheita. Myös ammattilaisten ja kokemusasiantuntijoiden kokemuksia pilotista kuultiin.
Harri Hämäläinen jää eläkkeelle – ”Kuntoutumistalon kehittäminen on valtavan tärkeä asia”https://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/harri-hämäläinen-jää-eläkkeelle-–-kuntoutumistalon-kehittäminen-on-valtavan-tärkeä-asia-1Harri Hämäläinen jää eläkkeelle – ”Kuntoutumistalon kehittäminen on valtavan tärkeä asia”29.8.2019 5.00.00HYKS Sisätaudit ja kuntoutus –tulosyksikön kuntoutuksen linjajohtaja Harri Hämäläinen siirtyy eläkkeelle syyskuussa. Harri on alusta lähtien ollut aktiivisesti mukana Kuntoutumistalon kehittämisessä.
Toimistokoira Kille liittyi Kuntoutumistalon tiimiinhttps://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/toimistokoira-kille-liittyi-kuntoutumistalon-tiimiinToimistokoira Kille liittyi Kuntoutumistalon tiimiin19.7.2019 6.00.00Kuntoutumistalo sai heinäkuussa lisävahvistusta. Katso video jutun sisällä!
Uusia oppaita sydänsairaillehttps://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/kaksi-uutta-opasta-sydänsairaille-julkaistu6Uusia oppaita sydänsairaille5.7.2019 7.05.00Kuntoutumistalossa on julkaistu kaksi uutta liikkumiseen liittyvää opasta sydänsairaille.

Päivitetty  14.10.2019