Digitaaliset palvelut

Päästäkseen digihoitopolulle potilas tarvitsee lähetteen perusterveydenhuollosta tai hoitosuhteen erikoissairaanhoidossa.

​​​​​​​​​​Digihoitopolku on palvelu, joka täydentää perinteistä erikoissairaanhoitoa. Digihoitopolku voi sisältää potilasohjeita, etävastaanottoja, mahdollisuuden sähköiseen ajanvaraukseen, työkaluja oman terveydentilan arviointiin, turvallisen viestikanavan hoitavaan yksikköön sekä oireiden ja terveysarvojen seurantavälineitä. 

Päästäkseen digihoitopolulle potilas tarvitsee lähetteen perusterveydenhuollosta tai hoitosuhteen erikoissairaanhoidossa.


Kivunhoidon startti -polku

Kivu​nhoidon startti -digihoitopolulle saavat lähetteen esimerkiksi potilaat, jotka odottavat ensimmäistä vastaanottoaikaa Kipuklinikalle tai ovat aivan hoitojakson alussa. Potilaalle on polulla tarjolla kiputietoa, ja potilas täyttää polulla kyselyitä, joilla kuva hänen tilanteestaan täydentyy hoitoa varten.

Kipuklinikan stimulaattoripolku

Pilottivaiheessa oleva polku, jonka potilas aloittaa siinä vaiheessa, kun hänelle harkitaan selkäydinstimulaattorin laittoa. Potilas saa digihoitopolulta tukea ja tietoa stimulaattorista. Polku jatkuu pysyvän stimulaattorin laiton jälkeen, potilas voi itse arvioida tilannettaan täyttämällä kyselyitä aina halutessaan ja aina ennen yhteydenottoa omaan hoitavaan yksikköön.


Suunnitelmissa ovat myös psykofyysisen fysioterapian ja fibromyalgiapotilaan digihoitopolut.

 

Kyllä

Päivitetty  5.3.2019