Palvelut

 

​​​​​​​​​​​​
​​​​

Tietoa erilaisista kiputilanteista ja kivun hoidosta. Itsehoito-ohjeita ja tukea potilaille ja läheisille.

Lue lisää...


TIETOA KIVUNHALLINTATALOSTA?​

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä.Tästä osiosta löydät tietoa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin palveluista.


HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä osiosta löydät tietoa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kivun hoidon palveluista.


PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä osiossa on tietoa palveluista ja erikoisalan esittely Pohjois-pohjanmaan sairaanhoitopiiristä.


POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä osiossa on tietoa palveluista ja erikoisalan esittely Kuopion yliopistollisesta sairaanhoitopiiristä.


POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä osiossa on palveluiden ja erikoisalan esittely Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiristä.


VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRI