Ammattilaisille

Terveyskylän ammattilaisten osio sisältää tietoa, työkaluja ja materiaaleja terveydenhuollon ammattilaisille. Sisään kirjautuaksesi tarvitset joko HUS-tunnuksen tai voimassa olevan terveydenhuollon varmennekortin.

Terveyskylän kaikkien talojen yhteisestä ammattilaisten osiosta löydät kaikkien erikoisalojen ammattilaisia hyödyttäviä työkaluja ja materiaaleja.

Kivunhallintatalon ammattilaisten osion sisältöjä kootaan parhaillaan.


Huom! Muistahan rekisteröityä ammattilaisten osion käyttäjäksi, jos olet HUSin ulkopuolinen ammattilainen ja käytät palvelua ensimmäistä kertaa. Rekisteröityminen onnistuu vain Internet Explorer selaimella. Explorerista tulee käyttää versiota 11 tai sitä tuoreempaa versiota.

Ammattilaisten osion pääsy tullaan uudistamaan kokonaan ja ratkaisusta tehdään yksinkertaisempi. Aikataulusta tiedotetaan erikseen. Pahoittelemme tämän hetkistä tilannetta ja pyrimme saamaan uuden kirjautumismenettelyn käyttöön mahdollisimman pian.

  1. Valitse "Rekisteröidy käyttäjäksi" ja sen jälkeen "Rekisteröidy". Kirjaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Valitse asiakkuudeksi "Yhteistyökumppani / Ammattilainen". Kirjaudu ulos profiilista ja sulje selain. Huom! Käyttäjäksi voi tällä hetkellä rekisteröityä vain Internet Explorer 11 -selaimella, tai sitä uudemmalla Internet Explorerin versiolla.

  2. Avaa selain uudelleen ja mene osoitteseen https://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ammattilaisille ja valitse "Rekisteröidy käyttäjäksi". Valitse "Kirjaudu" ja kirjaudu takaisin äsken rekisteröimällesi tilille käyttäen pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

  3. Kirjautumisen jälkeen valitse "Muokkaa yhteystietojasi". Valitse sivun alaosasta " Kytke/vaihda VRK-kortti ". Kytke varmennekorttikortinlukijaan ja kytke se tiliin valitsemalla "Jatka". Syötä varmennekortin PIN-koodi. Palvelu ilmoittaa, kun VRK-kortti on kytketty onnistuneesti. Tämän jälkeen tililtä voi kirjautua ulos.

  4. Mene uudelleen sivulle https://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ammattilaisille ja valitse "Kirjaudu ammattilaisten osioon". Valitse "Pankkitunnukset" tai "Terveydenhuollon varmennekortti" ja kirjaudu sisään. Jatkossa rekisteröimistä ei tarvitse enää suorittaa. Pääset kirjautumaan Terveyskylän ammattilaisten osioon suoraan VRK-kortilla tai pankkitunnuksilla valitsemalla "Kirjaudu ammattilaisten osioon".

Katso ratkaisuja ongelmatilanteisiin täältä.

Kirjaudu sisään ammattilaisten osioon
Rekisteröidy käyttäjäksi

Katso ohjevideo HUSin ulkopuolisen ammattilaisen rekisteröitymisestä

PDF-ohjeet HUSn ulkopuoliselle ammattilaiselle rekisteröitymiseen ja varmennekortin liittämiseen (PDF)

Päivitetty 19.6.2017 18:34