Ajankohtaista

​​​​​​​​​​​Kivunhallintatalo.fi asiantuntijatiimi seuraa aktiivisesti hyvinvoinnin, käyttäytymisen muutoksen ja kivunhoidon tutkimustyötä sekä kerää hyviä käytänteitä kivunhoidosta.

Ajankohtaista-osioon jalostamme kuulumisista ja tutkimustietoudesta ​parhaat palat.

Lähetä tästä oma juttuvinkkisi meille​

​​

 

 

Tunteet ja kipuhttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/tunteet-ja-kipuTunteet ja kipu1.2.2018 9.00.00Millaisia tunteita koettu kipu sinulla herättää? Kivunhallintatalon itsehoito-osiossa julkaistu uusi artikkeli johdattaa pohtimaan kipuun liittyviä tunteita.
Selittämättömistä oireistahttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/selittämättömistä-oireistaSelittämättömistä oireista4.12.2017 9.00.00Se, että lääketieteellisillä tutkimuksilla ei voida nähdä kivun syytä, on tuttua monelle pitkäaikaisesta kivusta kärsivälle potilaalle.
EFIC 2017: Miten teknologiaa hyödynnetään maailmalla kivunhoidossa?https://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/efic-2017-teknologia-ja-kivunhoitoEFIC 2017: Miten teknologiaa hyödynnetään maailmalla kivunhoidossa?31.10.2017 7.00.00European Pain Federation EFIC järjesti syyskuussa Kööpenhaminassa kansainvälisen kongressin kivuntutkimuksen ja –hoidon ammattilaisille. Tarjolla oli jälleen huippunimien esitykset ja uusimmat tutkimussuuntaukset maailmalta.
Akuutissa aiheena krooninen kipuhttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/akuutissa-aiheena-krooninen-kipuAkuutissa aiheena krooninen kipu12.10.2017 8.00.00Ylen akuutti -ohjelma koosti paketin kroonisesta kivusta, kannattaa käydä katsomassa!
Kerro kipuselviytymisestähttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/kerro-kipuselviytymisestäKerro kipuselviytymisestä9.10.2017 8.00.00Haluaisitko kirjoittaa oman selviytymiskertomuksesi kroonisessa kivussa?
Kivunhallintatalo nyt ruotsiksihttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/kivunhallintatalo-nyt-ruotsiksiKivunhallintatalo nyt ruotsiksi25.9.2017 7.55.00Kivunhallintatalo on nyt myös Smärtkontrollhuset!
Valvira ohjeistaa lääkäreitä turvallisesta kivun hoidostahttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/valvira-ohjeistaa-kivun-hoidostaValvira ohjeistaa lääkäreitä turvallisesta kivun hoidosta28.8.2017 7.00.00Potilaalla on oikeus hyvään kivunlievitykseen osana hyvää terveyden- ja sairaanhoitoa.
Kivunhallintatalon rakenne selkeytyihttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/kivunhallintatalon-rakenne-selkeytyiKivunhallintatalon rakenne selkeytyi31.7.2017 6.30.00Kesän aikana Kivunhallintatalon sivujärjestystä selkeytettiin, jotta käyttäjiä kiinnostavat materiaalit löytyvät vähemmillä klikkauksilla.
Mitä tietoa haet Kivunhallintatalo.fi -sivustolta?https://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/mitä-tietoa-haet-kivunhallintatalo-fi-sivustoltaMitä tietoa haet Kivunhallintatalo.fi -sivustolta?22.5.2017 8.00.00Kivunhallintatalo.fi on kivunhoidon ammattilaisten julkaisemaan tietoa. Sivut ovat jo auki kansalaisille. Myöhemmin avautuu Ammattilaiset.
Lihavuudella ja diabetes kakkostyypillä yhtäläisyys olkapään kipuunhttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/lihavuudella-ja-yläraajakivulla-on-yhtäläisyyttä-niin-väittää-ll-martti-rechart-väitöstutkimuksessaanLihavuudella ja diabetes kakkostyypillä yhtäläisyys olkapään kipuun8.5.2017 8.30.00Lihavuudella, diabetes kakkostyypillä näyttäisi olevan yhtäläisyyttä olkapään kipuun. Niin väittää LL Martti Rechart vasta hyväksytyssä väitöstutkimuksessaan.