Kivunhallintatalo tarjoaa tutkittua tietoa erilaisista kiputilanteista ja kivun hoidosta. Palvelu auttaa potilasta ymmärtämään omaa kiputilaansa ja kehittämään kivunhallintaansa. Kivunhallintatalon tarjoaman tiedon avulla myös potilaan läheiset voivat helpommin ymmärtää kipukokemuksia ja niiden vaikutusta arkielämään.

Lue lisää Kivunhallintatalosta >

​​​​

 Kirjaudu Ammattilaisten osioon

 Ajankohtaista

 

 

Syöpäkipulinja vastaa syöpäkipuun liittyviin kysymyksiin https://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/syöpäkipulinja-vastaa-syöpäkipuun-liittyviin-kysymyksiinSyöpäkipulinja vastaa syöpäkipuun liittyviin kysymyksiin 16.2.2021 11.00.00Mistä saa apua, kun oma tai läheisen syöpäkipu huolestuttaa? Syöpäkipulinja on HUS Kipuklinikan ja Syöpäjärjestöjen tarjoama puhelinpalvelu.
2021 on kansainvälinen selkäkivun ennaltaehkäisyn vuosihttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/2021-on-kansainvälinen-selkäkivun-ennaltaehkäisyn-vuosi2021 on kansainvälinen selkäkivun ennaltaehkäisyn vuosi29.1.2021 8.05.00Vuoden 2021 teeman tavoitteena on jakaa selkäkipuun liittyvää tietoa ja tukea tutkijoille, terveydenhuollon ammattilaisille sekä potilaille ja heidän läheisilleen.

 Terveyskylä somessa